Vynikající polopenze, welcome drink a stylové wellness centrum s vířivkou a saunami – to vše na vás čeká při pobytu v Hotelu Strachanovka ***. Jen 200 m od hotelu na vás čeká termální koupaliště a těšit se můžete na parádní výletní cíle v okolí. Příjemným bonusem je potom balíček slev do restaurací a na různé atrakce. A pro děti je v hotelu připravený dětský koutek.

O ubytování

Hotel Strachanovka *** se nachází v Jánské dolině, v malebném kraji Liptov. Lokalita je hojně navštěvovaná a známá svými krásami, termálními prameny a skvělými možnostmi celoročního vyžití.

V Liptovském Jánu vyvěrá 7 termálních pramenů, z nichž je nejzajímavější pramen Rudolf. Tímto pramenem jsou naplňovány bazény na termálním koupališti, které je vzdáleno asi 200 m od hotelu. Pokud si chcete zadovádět a unavit vaše děti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia, skvělý je také Permon's Paradise, kde najdete sauny, vyžití pro děti, ale také vířivku, plavecký a relaxační bazén i tobogán. Další možnost koupání se vám naskýtá v Thermalparku Bešeňová.

Liptovský Ján je také skvělým místem pro turistiku, cykloturistiku a výlety. K oblíbeným výletním cílům v okolí patří Demänovská jeskyně svobody a ledovcová jeskyně – jedinečný pohled na krápníky, které dokazují sílu přírody vás zaručeně okouzlí. Za návštěvu stojí také Stanišovská jeskyně v Liptovském Jánu – 871 m dlouhá jeskyně je přírodní památkou, kromě krápníků uvidíte i křišťálově čistá jezírka.

V chladnějších měsících pak nabízejí Nízké Tatry ideální podmínky pro zimní sporty. Nejblíže k hotelu budete mít menší ski areál Ski Javorovica, vhodný hlavně pro rodiny s dětmi. V okolí ale čeká také největší lyžařské středisko na Slovensku – Jasná Chopok, s 51 km sjezdovek a 5 km běžkařských tratí, či ski areály Žiarce a Opalisko.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace s rustikálním interiérem a příjemnou obsluhou nabízí výběr specialit slovenské i světové kuchyně, připravených z lokálních surovin. I ti největší labužníci si zde pochutnají na tradičních haluškách, strapačkách či pečených žebrech.

Kde budete relaxovat?

Chcete se cítit jako v ráji? Wellness centrum „Rusnácka Baňa“ je tím pravým pro vaši regeneraci a relax. Čeká zde na vás finská a bylinková parní sauna, jacuzzi, ochlazovací káď a Kneippův chodník.

Hotel *** Strachanovka

Hotel *** Strachanovka

Liptovský Ján 2067 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Provozuje společnost:
DEMS spol. s r.o. IČ: 36464881


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Vzdálenost od jezera
11,9 km
Aquapark
13,7 km
Sjezdovka
3,6 km
Běžkování
0,7 km

Tipy na výlet

Park MINI Slovensko

Park MINI Slovensko Tip na výlet

Chcete si všechny nejvýznamnější památky Slovenska prohlédnout za jediný den? V Liptovském Jánu pro vás mají řešení! Nachází se tady totiž Park MINI Slovensko, kde od sebe leží ve vzdálenosti sotva pár kroků 13 kulturních památek – ale ve zmenšené velikosti. Modely staveb jsou tu vytvořené v měřítku 1:25 a zajmou vás svým detailním vypracováním. Prohlédnout si tady můžete například Bojnický hrad, Hrad Strečno (který je zároveň nejtěžším zdejším modelem s váhou 620 kg), památky Levoče a jiné.

Otevírací doba:

  • Denně: 9:00–16:00 hodin

Vstupné:

  • Dospělí: 5 €/osoba
  • Studenti a senioři: 3 €/osoba
  • Děti do 6 let zdarma
Termální koupaliště Sorea
Termální koupaliště Sorea
Svatojánská rozhledna
Svatojánská rozhledna
Liptovský Ján
Liptovský Ján