V Penzionu Sileo na vás čeká dovolená plná zážitků! Region nedaleko Liptovské Mary, Liptovského Mikuláše a Západních Tater je jako stvořený k zajímavým výletům a aktivitám. Dostatek energie načerpáte spánkem v útulném, moderním pokoji a díky skvělé snídani. K dispozici navíc budete mít dětské hřiště, multifunkční venkovní hřiště i různé sportovní náčiní.

O ubytování

Penzion Sileo se nachází v Račkově dolině, v městečku Pribylina na úpatí Západních Tater. V lokalitě nedaleko Liptovské Mary (25,6 km) si užijete si dovolenou plnou relaxu v malebné tatranské přírodě, ale i bohatou na zážitky a aktivity. Co třeba vyzkoušet rafting, vyrazit na cyklovýlet nebo prozkoumat okolí při krásných procházkách?

Patříte k nadšeným vodákům? Pak budete mít ideální příležitost pokořit řeky Belá a Váh. Pokud si raději užijete klidnější vodní hladinu, zajeďte k Liptovské Maře, která je největší vodní nádrží na Slovensku a na štěrkopísčité pláži, loďce nebo wakeboardu se zde budete cítit opravdu jako u moře. A kdyby náhodou počasí nepřálo, vyrazte třeba do resortu Tatralandia v Liptovském Mikuláši (23,8 km), kde si užijete spoustu zábavy v aquaparku, wellness, větrném tunelu a malé zoo.

Zajímá vás historie a charakter liptovského regionu? Navštivte Muzeum liptovské dědiny vzdálené jen čtvrt hodiny pěšky od penzionu. Nebo si udělejte výlet do Liptovského Hrádku (11,1 km), kde najdete Muzeum hornictví a hutnictví nebo Národopisné muzeum. Na kraji města navíc ční kamenný hrad Liptovský Hrádek, jehož historie sahá až do 14. století. Staletí historie na vás dýchnou také v Hradeckém arboretu, které bylo vybudované v roce 1777 a patří k nejstarším v Evropě.

A pokud vyrážíte na dovolenou v zimě, těšte se zejména na skvělou lyžovačku. Nejblíže k ubytování budete mít sjezdovky ski areálu Podbanské (10,1 km) s přírodním sněhem, v dostupné vzdálenosti ale najdete i lyžařské středisko Žiar-Dolinky (16,4 km) se 2 sjezdovkami (včetně uměle zasněžované), ski centrum Opalisko (18,3 km) s 5 upravovanými lyžařskými tratěmi nebo lyžařské středisko Štrbské Pleso (24 km), které patří k nejoblíbenějším na Slovensku a najdete zde rovnou 9 sjezdovek o celkové délce 7 km a 18 km běžeckých tratí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 9 útulných pokojů, kde se hned budete cítit jako doma. Pokoje jsou moderně vybavené, každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a z oken si užijete krásný výhled na les. Chybět samozřejmě nebude ani WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj 2+0 (26 m²) je vybavený manželskou postelí a televizí, v koupelně najdete toaletní potřeby a fén na vlasy. Některé z těchto pokojů mohou mít i vlastní balkon.

Dvoulůžkový pokoj 2+1 (26 m²) nabízí kromě manželské postele také rozkládací křeslo, které poslouží jako přistýlka pro 1 osobu. V pokoji dále najdete televizi a pracovní stůl, v koupelně jsou toaletní potřeby a vysoušeč vlasů.

Dvoulůžkový pokoj 2+2 (26 m²) ubytuje až 4 osoby na manželské posteli a rozkládací pohovce. Vybavení zůstává standardní – televize, pracovní stůl, toaletní potřeby a fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je útulná restaurace, kde si každé ráno pochutnáte na bohaté snídani formou bufetu a den zakončíte vydatnou večeří. Pochutnáte si jak na regionálních specialitách, tak na populárních mezinárodních pokrmech. Všechna jídla jsou připravovaná poctivě, z kvalitních lokálních surovin a bez použití polotovarů.

Kde budete relaxovat?

Horká lázeň, pohled na hvězdné nebe, dokonalý relax – to vše zažijete ve venkovní dřevěné kádi pod hvězdami. Lepší odpočinek už si snad ani nemůžete přát.

Cestujete s dětmi?

Po předchozí domluvě s recepcí si můžete zapůjčit dětskou postýlku. Pro děti je navíc v areálu penzionu nachystané hřiště se skluzavkou, pískovištěm, dětským domečkem a malou lanovkou.

Něco navíc

Větší děti a dospělí se zabaví na fotbalovém, volejbalovém a workoutovém venkovním hřišti, v zimních měsících si zase zabruslíte na ledové ploše. Zdarma si můžete zapůjčit nejrůznější sportovní vybavení, za poplatek jsou potom k dispozici elektrokola. Při nepřízni počasí oceníte také různé deskové hry a virtuální realitu.

Penzion Sileo

Penzion Sileo

Pribylina 1435 , Ráčkova dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
LiptovTravel, s.r.o. IČ: 36713881


+421 905 394 537

info@sileo.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od jezera
25,6 km
Zastávka
2 km
Aquapark
22 km
Sjezdovka
10,1 km
Běžkování
2,8 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Muzeum liptovské dědiny Pribylina
Muzeum liptovské dědiny Pribylina
Liptovská Mara
Liptovská Mara
Liptovský hrad
Liptovský hrad