Užijte si parádní dovolenou v srdci Vysokých Tater s ubytováním v novém, moderním apartmánu s kuchyňkou. Hrebienok Resort stojí přímo u populární pozemní lanovky a nedaleko krásných vyhlídek a dalších výletních cílů. Těšit se můžete na pestré snídaně formou bufetu, každodenní relax ve wellness s bazénem, vířivkou a saunami a Family Pass s různorodými slevami na galerie a další atrakce.

O ubytování

Hrebienok Resort najdete ve Vysokých Tatrách, v městečku Starý Smokovec, u stanice pozemní lanovky a nedaleko lyžařského areálu. Dovolenou si zde zaručeně užijete, ať už vyrážíte v páru nebo s rodinou a těšíte se na relax, výlety, sporty či krásná panoramata.

Vysoké Tatry jsou oblíbenou destinací hlavně mezi lyžaři. Nejbližší lyžařské středisko, Jakubkovu lúku, budete mít jen 550 m od ubytování. Najdete zde 2 modré sjezdovky o celkové délce 1 km, vhodné hlavně pro začínající lyžaře. Další menší středisko, Pod Lesom, je vzdálené jen 5,1 km.

Náročnější lyžaře potom osloví Lyžařské středisko Tatranská Lomnica (8 km), kde mohou pokořit jednu z nejstrmějších sjezdovek na Slovensku, černou sjezdovku Lomnické sedlo s převýšením až 1 300 m. V části areálu Tatranská Lomnica – Skalnaté Pleso (11 km) potom najdete také dětský indoor park Kamzíkovo.

Nedostatku vyžití se nemusíte bát ani v teplejších měsících. Milovníci adrenalinu si užijí bobovou dráhu Tatrabob (9,3 km) a s dětmi můžete vyrazit třeba do aquaparku Aquacity Poprad (18 km), galerie trick-artu a optických iluzí TrickLandia (500 m) nebo do Dinoparku Tatry (3,1 km).

Krásy tatranské přírody můžete náležitě obdivovat při výšlapu na Hrebienok (2,4 km), ke Skalnatému plesu (7,7 km) nebo ke Studenovodským vodopádům (3,4 km). A pokud vás na pěší výlety příliš neužije, nechte se na Hrebienok vyvézt lanovkou, nebo se projeďte Tatranskou elektrickou železnicí, která spojuje Poprad, Starý Smokovec, Štrbské Pleso a Tatranskou Lomnici.

Kde budete spát?

Apartmánový dům se skládá ze dvou budov, které jsou chodbou propojené s recepcí. Všechny apartmány jsou nové, moderní a luxusně zařízené. K dispozici budete mít vlastní koupelnu, terasu nebo balkon s výhledem, kuchyňský kout, televizi a WiFi připojení.

  • Studio Komfort měří 32-38 m² a jde o jednopokojový apartmán s manželskou postelí, pohovkou a jídelním stolem.

  • Apartmán Lux nabídne plochu 55-61 m² a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí a psacím stolem a prostorného obývacího pokoje s pohovkou a jídelním stolem.

Na čem si pochutnáte?

Součástí resortu je celá řada různorodých restaurací, výběr je opravdu široký. Snídaně se podávají v restauracích Slowenska a Soul, zaměřených hlavně na tradiční slovenskou kuchyni, vyzkoušet můžete také pivnici Dobré časy, čokoládovnu La Nature, asijskou restauraci Sushi&Ramen a další podniky. Různé regionální delikatesy si potom můžete zakoupit v obchůdku Košiarik.

Kde budete relaxovat?

Zasloužené chvíle odpočinku si užijete ve stylovém wellness centru s venkovním relaxačním bazénem, finskou saunou, infra saunou, parní bylinkovou saunou, vířivkou a tepidáriem. Nechybí ani relaxační zóna s pohodlnými lehátky.

Něco navíc

Pokud nechcete ani na dovolené vypadnout ze svého tréningového režimu, zavítejte do moderního fitness centra s profesionálními stroji.

Hrebienok Resort

Hrebienok Resort

Starý Smokovec 18095 , Starý Smokovec
Slovenská republika

Provozuje společnost:
HREBIENOK RESORT, s.r.o. IČ: 36819492


+421 523 811 403

recepcia@hrebienok-resort.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
1,1 km

Tipy na výlet

Kostel Starý Smokovec

Kostel Starý Smokovec Tip na výlet

Kostel ve Starém Smokovci je skutečným unikátem. Zaujme vás svým bohatým vyřezáváním a zdobením, protože je postaven ve vysokohorském alpském stylu. Tento kostel patří mezi nejkrásnější stavby nejen ve Starém Smokovci, ale i v celých Vysokých Tatrách. Kromě krásné architektury vás čeká i nezapomenutelný výhled na krásy okolní přírody.

Starý Smokovec
Starý Smokovec
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Vodopády Studeného potoka
Vodopády Studeného potoka