Užijte si luxusní dovolenou v podhůří Tater! Vyrazte do moderního resortu Royall Valley, kde se ubytujete v apartmánech Royall Village a těšit se můžete na skvělé snídaně formou bufetu, úžasný relax ve wellness centru AquaCity Poprad a spoustu zábavy na golfovém hřišti.

O ubytování

Apartmány Royal Village jsou součástí stylového, moderního areálu Royal Valley, který se nachází v Malém Slavkově blízko Tatranského národního parku, nedaleko Kežmaroku (4,6 km), Velké Lomnice (5,7 km) a Popradu (14,1 km). Okolí je plné příležitostí k výletům, cyklovýletům, zábavným aktivitám i relaxaci.

Projeďte si cyklotrasy vedoucí Tatranskými dolinami, k Belianskému rybníku (12,4 km) nebo Popradskému plesu (36,1 km). Udělejte si výlet do Slovenského ráje a prozkoumejte přírodní rezervace Suchá Belá (31,5 km) a Prielom Hornádu (34,9 km), nebo se ponořte do hlubin podzemí, do krásné Belianské jeskyně (16,7 km), která patří k nejnavštěvovanějším na Slovensku. Dáváte raději přednost dechberoucím výhledům? Pak si projděte Chodník korunami stromů (25 km) v srdci Pieninského národního parku, ze kterého můžete obdivovat panorama Belianských Tater, Zamaguří a Pienin.

Vyrážíte na pobyt s dětmi? Kromě krásných výletů jim můžete dopřát také návštěvu galerie optických klamů Tricklandia (23,1 km), unikátní digitální galerie Poliankovo (27 km) nebo obří indoorové herny FunVille (23,3 km) s rozlohou 500 m². Velkým lákadlem je samozřejmě také vodní svět AquaCity Poprad (17,6 km) se 13 vnitřními i venkovními bazény, wellness a dalšími atrakcemi. Za koupáním můžete vyrazit také do Thermal Parku Vrbov (12,3 km). A v zimě nezapomeňte přibalit lyže, na dosah budete mít Snowpark Štrbské Pleso (45,9 km), sjezdovky v Tatranské Lomnici (19,1 km) a Starém Smokovci (23,5 km), Snowpark Lučivná (32,6 km) a další lyžařské areály.

Kde budete spát?

Ubytujete se v krásném apartmánu Royal Views s jedinečným výhledem na pohoří Tater a golfové greeny. Apartmán zahrnuje samostatnou ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, jídelním stolem a kuchyňským koutem (chladnička, varná deska, varná konvice, mikrovlnka, myčka, kávovar Nespresso...), koupelnu se sprchovým koutem a terasu s venkovním posezením. K vybavení patří také televize, WiFi připojení a fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Součástí resortu je moderní Clubhouse Restaurant, kde se servírují snídaně formou bufetu i pokrmy z klasického menu. V nabídce najdete slovenské i mezinárodní speciality, které si vychutnáte spolu s krásným panoramatickým výhledem na Vysoké a Belianské Tatry.

Něco navíc

Aktivní jedinci se mohou vyřádit na golfovém hřišti Royal Valley s 9 jamkami a celkovou délkou 2 355 m. V resortu můžete využít také půjčovnu kol.

Royal Village

Royal Village

Golfová 55 , Malý Slavkov
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Bio Háj, s.r.o. IČ: 47070331


+421 918 705 077

info@royalvillage.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
2 km
Aquapark
18 km
Sjezdovka
5,7 km

Tipy na výlet

AquaCity Poprad

AquaCity Poprad Tip na výlet

Celkem 13 bazénů a 350 vodních atrakcí – to je nabídka populárního aquaparku AquaCity Poprad. Vyražte si odpočinout, v tomto areálu si jistě přijde na své úplně každý. Aquapark disponuje 3 vnějšími termálními i vnitřními relaxační bazény, ve kterých se po večerech koná laser show. Dále zde najdete luxusní bazény Blue Diamond s nápojovými bary i bazén pro děti plný atrakcí. AquaCity se navíc může pochlubit i jedním velice působivým "nej" – má největší dvoupodlažní wellness centrum na celém Slovensku. Sauny, vířivky, ledovou jeskyni, masáže, procedury i párty místnosti s vodními postelemi, to vše svým návštěvníkům nabízí.

Otevírací doba bazénů:

  • PO – PÁ: 12:00 – 20:00 hodin
  • SO – NE: 10:00 – 20:00 hodin

Vstupné do bazénové části:

  • Děti, studenti, senioři a ZTP: 16 € – 19 €
  • Dospělí: 21 € – 24 €

Náš tip: Pokud se na koupaliště chystáte s početnou rodinou, požádejte o zvýhodněné rodinné vstupné.

Více informací
Tatranský národní park
Tatranský národní park
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Bobová dráha v Tatranské Lomnici
Bobová dráha v Tatranské Lomnici