Vyrazte na výlet do rodinného Penzionu VeLa nedaleko Kežmaroku a užijte si přívětivou domácnou atmosféru, výtečnou polopenzi jako od babičky a ničím nerušený relax v privátní wellness zóně s vířivkou a saunou. Z ubytování nedaleko Kežmaroku navíc budete mít na dosah krásné výletní cíle v Tatranském národním parku a okolí.

O ubytování

Penzion VeLa se nachází v Popradské kotlině, nedaleko města Kežmarok a pár kilometrů od úpatí Vysokých Tater. Lokalita v okolí Tater je ideální pro turisty, cyklisty, lyžaře i rodiny s dětmi. Kousek od penzionu najdete multifunkční hřiště (700 m) či golfový areál (1,2 km). V sousedním Kežmaroku (4,4 km) zase uvidíte hrad, dřevěný artikulární kostel (památka UNESCO) a další historické monumenty.

Na svých výletech můžete obdivovat především půvaby tatranské přírody. Vydejte se třeba do Belianské jeskyně (17,8 km), k Dlouhému vodopádu (28,8 km) nebo prozkoumejte národní přírodní památku Gánovské travertíny (25,2 km), které jsou významným paleontologickým nalezištěm, a nedaleký Gánovský gejzír (26 km) horké termální vody.

Nezapomeňte navštívit Tatranskou Lomnici (19,4 km), kde se kdykoliv během roku vyřádíte na 482 metrů dlouhé bobové dráze Tatrabob. V zimě si zde užijete více než 11 km lyžařských tratí, včetně nejdelší sjezdovky na Slovensku. Skvělé příležitosti k lyžování budete mít i ve Ski resortu Levočská Dolina (25,7 km) a lyžařských střediscích v Dolním Smokovci (20,4 km) a Novém Smokovci (23,7 km).

A pokud si po všech těch aktivitách chcete náležitě odpočinout, zajeďte si do nedalekého Thermal Parku Vrbov (11,9 km) s 10 bazény a mini dinoparkem nebo do populárního aquaparku AquaCity Poprad (17,2 km) se 13 vnitřními i venkovními termálními bazény, více než 350 vodními atrakcemi a luxusní wellness zónou.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z útulných pokojů s vlastním sociálním zařízením. Každý pokoj má unikátní design, inspirovaný různými květinami. K dispozici budete mít také televizi a WiFi připojení.

  • Pokoj Jablonka měří 20 m² a je vybavený manželskou postelí a samostatným jednolůžkem.

  • Pokoj Gerbera má plochu 19 m² a najdete v něm manželskou postel a rozkládací pohovku.

  • Pokoj Ruža o ploše 19 m² nabídne manželskou postel a rozkládací pohovku.

  • Pokoj Sněžienka je velký 21 m² a zaujme stylovým, moderním vybavením. V pokoji je manželská postel, potěší vlastní balkon.

  • Pokoje Tulipán a Levandula mají 32 m² a skládá se z ložnice s manželskou postelí a samostatným jednolůžkem a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, rozkládací pohovkou a jídelním stolem. Každý z pokojů má vlastní balkon.

  • Pokoj Orchidea, velký 35 m², zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelním stolem a 2 rozkládacími pohovkami a samostatnou ložnici s manželskou postelí.

  • Pokoj Slnečnica nabídne velkorysých 37 m², na kterých najdete ložnici s manželskou postelí a samostatným jednolůžkem a obývací pokoj s velkou rozkládací pohovkou.

  • Pokoj Lukáš je velký 34,5 m² a bezbariérový. Sestává z ložnice s manželskou postelí, kuchyňského koutu a obývací zóny s rozkládací pohovkou.

Na čem si pochutnáte?

V útulném prostředí restaurace penzionu si vychutnáte tradiční slovenská jídla i mezinárodní speciality, vše připravované s péčí a důrazem na kvalitu. Po jídle si můžete dopřát šálek kávy nebo sladkou tečku ve formě domácího dezertu.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku poslouží privátní wellness zóna s vířivkou a saunou, kde si užijete ničím nerušenou relaxaci. Vstup do wellness je nutné nahlásit předem personálu, nejpozději ráno daného dne. V případě zájmu můžete využít také služeb maséra.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připravené venkovní dětské hřiště a vnitřní dětský koutek, o zábavu tak nebude nouze bez ohledu na počasí.

Něco navíc

K posezení je v penzionu určená hala s krbem, krytá terasa či zahrada s venkovním grilem. Sportovci jistě ocení možnost úschovy jízdních kol.

Penzion VeLa

Penzion VeLa

Lúčna 136/50 , Malý Slavkov
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Ľudovít Svocák IČ: 37241389


+421 917 324 244

ludosvocak@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
11,9 km
Zastávka
3,7 km
Aquapark
17,2 km
Sjezdovka
19,4 km
Běžkování
19,4 km

Tipy na výlet

Tatranský národní park

Tatranský národní park Tip na výlet

Užijte si odpočinek i aktivní dovolenou v nejstarším národním parku na Slovensku. Čeká vás zde celkem 600 km turistických stezek a 16 značených a udržovaných cyklistických tras. Tento park tvoří nejvyšší slovenské vrcholy v čele Gerlachovským štítem (2 655 m n. m.) a plynule navazuje na menší Tatrzański Park Narodowy na polské straně. Oblast je významná pro svoji rozmanitou faunu a flóru. Těšit se můžete na vysoké horské štíty, masivní horské hřebeny i údolí s jezery, které jsou v teplých měsících plné nádherně kvetoucích rostlin.

Více informací
Hrad Kežmarok
Hrad Kežmarok
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Belianská jeskyně
Belianská jeskyně