Penzion Larion najdete ve slovenské obci Kráľova Lehota na Liptově. Liptovský Hrádek je vzdálený jen 6 km a blízko je také Liptovská Mara, Tatralandia či Stanišovská jeskyně. Užijte si pobyt plný výletů a poznávání. V ceně balíčku budete mít polopenzi, vstup do wellness s vířivkou (možnost připlatit si sauny) a také bohaté možnosti sportovního vyžití. Děti potěší dětský koutek a hřiště, dospělé zase sleva do termálů.

O ubytování

Penzion Larion najdete v obci Kráľova Lehota, pod Vysokými Tatrami. Místní region je vyhlášený svou přírodou, ale i folklórem či architekturou. Obdivovatelé přírodních krás se mohou pokochat pohledem na řeku Váh (60 m) nebo navštívit Stanišovskou podzemní jeskyni (12 km) či termální pramen Kaďa v Liptovském Jánu (10 km).

Dostatek sportovního vyžití vám kromě různých cyklistických a pěších stezek nabídne také aquapark Tatralandia (20 km) s jediným simulátorem surfování na Slovensku nebo termální koupaliště Sorea, kde si nejen zaplavete, ale můžete využít i relaxační bazén či saunu. Nejen rodiny s dětmi zabaví středisko Jasná (33 km) s lanovkou, půjčovnou elektrických kol a dalšími aktivitami.

Zajímavým místem pro výlet je i Liptovská Mara (23 km), největší vodní nádrž na Slovensku, kde se můžete vyřádit při různých sportovních aktivitách, jako je flyboarding nebo wakesurfing, popřípadě si udělat poklidný den na lodičkách, šlapadlech či vyhlídkové plachetnici.

Pokud máte zájem o architekturu a historii, nenechte si ujít návštěvu nedalekého Liptovského Hrádku (6 km) s arboretem a Ovčiarským muzeem nebo Muzea liptovské vesnice v Pribylině (14 km). Vyrazit můžete i do Liptovského Mikuláše (16 km), zde najdete například Galerii ILUSIA zaměřenou na optické klamy, ZOO nebo zábavní park Tatrapolis.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji nebo apartmánu a k dispozici budete mít vlastní koupelnu, satelitní televizi a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard měří 20 m² a může být vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky a psacím stolem.

  • Třílůžkový pokoj Standard nabídne plochu 25 m², 3 lůžka (2 mohou být ve formě manželské postele) a posezení s pohovkou.

  • Apartmán velký 45 m² zahrnuje samostatnou ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s pohovkou a kuchyňský kout.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace penzionu připravuje jak tradiční slovenská jídla, tak mezinárodní speciality. Pokrm si můžete vychutnat na terase nebo, v případě chladnějšího počasí, v útulné místnosti s krbem.

Kde budete relaxovat?

Luxusní odpočinek máte na dosah ruky, stačí navštívit hotelové wellness centrum. Zde najdete finskou a infra saunu, ledové vědro Kambala, hydromasážní vanu s podsvícením, tropický déšť, himalájskou solnou stěnu k inhalaci nebo relaxační místnost s vyhřívanými lehátky. Objednat si také můžete některou z masáží, v nabídce je mimo jiné thajská, medová, čokoládová aj.

Cestujete s dětmi?

Kromě všemožných sportovních a jiných aktivit v okolí vaše děti zabaví také dětský koutek a venkovní hřiště přímo v areálu hotelu.

Něco navíc

Areál penzionu vám nabídne dostatek sportovního i dalšího vyžití. Využít můžete multifunkční hřiště, fotbalové hřiště a tenisový nebo squashový kurt. Zahrát si můžete také stolní tenis, stolní fotbal nebo billiard, v penzionu je i půjčovna kol.

Penzión Larion

Penzión Larion

Kráľova Lehota 266 , Kráľova Lehota
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Lehotský comp., s.r.o. IČ: 36420298


0902801602

info@penzionlarion.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 6 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od jezera
18,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
13,5 km
Běžkování
13,5 km