Pobyt ve stylu první republiky přímo ve světoznámém lázeňském městě. Přesně to a ještě něco navíc nabízí Hotel Pavla **** v centru Piešťan. Přijeďte si užít výjimečný pobyt s chutnou polopenzí, vínem, pitnou kúrou i welcome drinkem. Čeká vás také vstup do Zrkadliska či Bahniska a ozdravná procedura v Lázeňském domě IRMA.

O ubytování

V centru Piešťan přímo u nejdelší slovenské řeky Váh a jen pár kroků od krásného Kolonádového mostu vás vyhlíží stylový prvorepublikový Hotel Pavla ****. Kromě relaxu v lázních si užijte procházky po (nejen lázeňských) památkách města, množství turistických stezek, například k Červené věži (2,1 km) nebo do Vily Bacchus (4,8 km). Lázně jsou od hotelu vzdálené jen 300 m. Nevynechte ani Balneologické muzeum (190 m), hned vedle nádherného městského parku s hudebním pavilonem i inline parkem. Sportovního vyžití je zde také požehnaně, zajděte si třeba v okolí vodní nádrže Sĺňava na bowling, zahrát tenis, nebo na vodní sporty (200 m). Zalyžovat si v zimě zajeďte do Ski Bezovec cca 21 km od hotelu.

Kde budete spát?

Pokoje Standard jsou vkusně zařízené s veškerým potřebným vybavením pro váš komfort. Nechybí pohodlné dvoulůžko, minibar, televize se satelitem a trezor. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a fénem na vlasy.

Za příplatek se můžete ubytovat v prostornějším pokoji Deluxe s balkonem nebo terasou, ze kterého se můžete kochat krásným výhledem na řeku Váh nebo malebný kostel.

K dispozici je také klimatizovaný Apartmán, který je rozdělený na ložnici a samostatný obývací pokoj s pohodlnou pohovkou a křesly. Ani zde nechybí balkon s okouzlujícím výhledem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se můžete těšit na bohaté snídaně servírované formou bufetu. Večer si zase dopřejete tříchodové večeře výběrem z menu. Restaurace Hotelu Pavla **** nabízí speciality mezinárodní kuchyně. Za pěkného počasí je k dispozici terasa s výhledem na řeku Váh. Nejlépe ale na krásný modrobílý Kolonádový most a lázeňské okolí uvidíte z Heaven caffé & bar v posledním patře Hotelu Pavla ***. Nebeskou kavárnu a bar v jednom byste ale měli navštívit především kvůli výborné kávě, dezertům, alkoholickým i nealkoholickým nápojům a příjemné obsluze.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum, ve kterém si užijete relaxaci ve vířivce, suché, parní a infračervené sauně či vaně s podvodní masáží. Nechybí ani ochlazovací káď a možnost masáží.

Hotel Pavla ****

Hotel Pavla ****

Sad A. Kmeťa 1784/74 , Piešťany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Otium s.r.o. IČ: 53081862


+421 33 774 34 22

recepcia@hotelpavla.com

Check In
14:00 - 23:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 13 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
21 km