Chcete si užít netradiční pobyt u Vysokých Tater? Vydejte se do Hotelu Mountain View ****, který se nachází přímo v areálu populárního aquaparku AquaCity Poprad s vnitřními i venkovními bazény - termálními, plaveckým a řadou dalších. Čeká vás neomezený vstup nejen do aquaparku, ale také do stylového wellness centra. Až dvě děti do 18 let jsou v ceně při pobytu na pokoji Apartment Deluxe. Využijte také výhodné akce - pobyt na 7 nocí za cenu 6 nocí!

O ubytování

Hotel Mountain View **** se nachází přímo ve výjimečném ekologickém resortu AquaCity Poprad přímo pod Vysokými Tatrami. Užijte si spojení krásné slovenské přírody, komfortního 4* hotelu a parádního odpočinku v termálním aquaparku a kouzelném wellness centru. Na výlet se vydejte do Tatranské galerie, Podtatranského muzea, anebo se vydejte na túru do hor.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji Standard, kterých je tu celkem 37. Součástí moderního vybavení je satelitní LCD televize, rádio, WiFi připojení, telefon, trezor, set na přípravu kávy a čaje, minibar a také balkon s výhledem na vrcholky Vysokých Tater. V koupelně najdete sprchu, vanu a také fén.

Cestujete s dětmi? Zvolte Apartmán Deluxe, který je prostornější. Má oddělenou ložnici a obývací část, pohodlně se sem vejde rodina až se 2 dětmi. Navíc je tu také klimatizace a hned 2 koupelny.

Na čem si pochutnáte?

Každý den se můžete těšit na chutné snídaně a večeře, které se podávají formou bufetu v restauraci High Tatras. Čekají vás pokrmy tradiční slovenské kuchyně, ale také mezinárodní speciality. Na oběd či svačinu můžete zavítat do samoobslužné restaurace Lighthouse, která se nachází v aquaparku. K dispozici je také řada barů - Café & Wine bar, Hollywood Suite & Cocktail Bar či Lobby bar, kde si můžete dát kávu s dezertem, koktejl či sklenku něčeho ostřejšího. Bary nechybí ani u bazénů - Blue Diamond Bar, Blue Sapphire Bar a Wellness Bar vás zase osvěží zdravými koktejly, ovocnými nápoji či exotickými drinky.

Kde budete relaxovat?

V AquaCity Poprad si užijete spoustu zábavy i relaxace. Celkem je zde 13 vnitřních a venkovních bazénů a 350 vodních atrakcí. Venku najdete termální sedací bazén, relaxační bazén, plavecký bazén, bazén Mayská pyramida (ideální především pro děti). Také je tu Fun Kids zóna s řadou atrakcí - skákací hrady, trampolíny a další. Uvnitř se nachází plavecký bazén, propojené bazény Blue Sapphire, dále bazény Blue Diamond, dětský bazén Ostrov pokladů.

Fire & Water Wellness má neuveřitelnou rozlohu 1 590 m². Najdete zde 7 saun - finskou, ceremoniální, bylinkovou, parní, eukalypotovou, solnou a infra. Dále také ochlazovací bazének, vířivku, relaxační bazén, odpočinkovou oázu, sněžnou jeskyni, ledopád, tropický déšť a unikátní zátoku lásky s masážními lehátky.

Cestujete s dětmi?

Děti si tento pobyt zamilují. Vyřádit se mohou v dětském koutku i na hřišti. Nadchne je množství různých aktivit - kreslení, prolézačky, klouzačky, herní konzole a další. Pravidelně se také konají zábavné animační programy s animátory - diskotéky, soutěže, balonové show, malování na obličej...

Připraveno je pro ně dětské menu v restauraci a během snídaně a večeře speciální dětský bufet. Pro menší děti je možné zdarma zapůjčit ohřívač lahviček, přebalovací pult, dětskou postýlku či vaničku, dětský příbor, vysoké židličky.

Hotel Mountain View ****

Hotel Mountain View ****

Športová 1397/1 , Poprad
Slovenská republika

Provozuje společnost:
36482609 IČ: 36482609


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
10 m
Sjezdovka
17,6 km