Vydejte se objevit krásu Vysokých Tater a ubytujte se v luxusním Horizont Resortu ****, kde na vás čekají komfortní pokoje, chutná polopenze formou bufetu, ale také neomezený vstup do wellness centra s bazénem, vířivkou a saunovým světem. Až 2 děti do 18 let jsou zahrnuty v ceně u pobytu v pokoji Superior Family. Využijte také výhodné akce - pobyt na 7 nocí za cenu 6 nocí!

O ubytování

Horizont Resort **** leží v srdci Vysokých Tater v obci Stará Lesná. Díky tomu budete mít všechny turistické atrakce na dosah. Vydejte se na Hrebienok (9 km), kam se můžete nechat vyvézt pozemní lanovkou. Krásný je také Lomnický štít či Gerlachovský štít. Za zábavou se vydejte do Tricklandie (6 km) nebo AquaCity Poprad (14 km).

Kde budete spát?

K dispozici je celkem 46 dvoulůžkový pokojů Standard, které jsou moderně vybavené. Najdete v nich LCD televizi, WiFi připojení, telefon, trezor, minibar, set na přípravu kávy a čaje a samozřejmě vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Pokoje jsou buď bez balkonu s výhledem na Vysoké Tatry, anebo s balkonem a výhledem do údolí. Na pokoj je možné umístit dětskou postýlku, přistýlka není možná.

Pokoje Family Superior jsou dvoupatrové a vhodné pro rodiny až se 2 dětmi. Nabízí dostatek prostoru - je zde oddělená ložnice s manželským lůžkem a obývací pokoj s gaučem. Navíc oproti pokojům Standard je tu také terasa.

Na čem si pochutnáte?

Každý den se těšte na vynikající snídaně a večeře formou bufetu. V hotelu najdete Culinary Restaurant, kde si pochutnáte na moderní zdravé kuchyni. Do Lobby baru zavítejte na kávu s dezertem. Cigar lounge je zase místem, kde si vychutnáte koňak, whisky či kvalitní doutník. Na víno se vydejte do Wine Baru a pokud dostanete chuť na grilované speciality je tu Grill House.

Kde budete relaxovat?

Mountain Wellness centrum je oázou odpočinku. Najdete tu Tatranskou lagunu - bazén s chrličem a hydromasáží, Přírodní pramen - horkou prostornou vířivku, dále je tu ještě menší vířivka, suchá sauna, parní sauna Borovicový les, infra sauna, solná sauna, relaxační místnost, ochlazovací bazén a vědro, zážitkové sprchy a masážní postel.

Dopřát si tu můžete také řadu masáží, a to včetně exotické thajské či sladké čokoládové.

Pro náročné hosty je zde VIP Sky Lounge - soukromé wellness na střeše hotelu odkud je neuvěřitelný výhled na Vysoké Tatry či noční oblohou. Najdete tu vířivku, prosklenou finskou saunu a terasu s lehátky.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připraven dětský koutek s bazénem s balonky, TV kinem s pohádkami, nechybí ani spousta hraček, společenské hry nebo X-box. Během víkendů probíhá animační program - tvořivé dílny a dětský miniclub.

Venku se nachází dětské hřiště s houpačkami, prolézačkami a pískovištěm.

Horizont Resort ****

Horizont Resort ****

Stará Lesná 178 , Stará Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
TATRA TRADING INTERNATIONAL, s.r.o. IČ: 35710501


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
14 km
Sjezdovka
3 km