Vila Horec *** stojí ve Vysokých Tatrách s výhledem na Gerlach. Užijte si zrekonstruované pokoje vily a polopenzi a neomezené wellness v sousedním Hotelu Hubert ****. Je tu pro vás bazén, vířivka a 4 sauny. Dítě do 7 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Vila Horec *** se nachází uprostřed nádherné přírody Vysokých Tater a je ideální pro aktivní dovolenou i nerušený odpočinek po celý rok. Veškeré služby probíhají v Hotel Hubert ****, jehož areálu je vila součástí. Přímo vedle hotelu se nachází malá zoologická zahrada Tatranský Zveropark s domácími zvířaty. V okolí vede mnoho turistických tras pro výlety pěšky i na kole. Zdolejte Gerlachovský štít (16 km), Lomnický štít (8 km) nebo se vydejte ke Slavkovskému plesu (13 km) a ke slavnému Štrbskému plesu (13 km). Lanovka na Slavkovskou vyhlídku má nástupní stanici pouze 5 km od vily. Za vodní zábavou zamiřte do Aquaicity Poprad (12 km) či do Thermal Parku Vrbov (25 km). Zimní sporty si užijete na mnoha kilometrech upravovaných tras pro běžkaře či ve Ski areálu Tatranská Lomnica (11 km) a u Štrbského plesa. Za příznivých podmínek je v provozu ledové kluziště.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou s vanou a fénem. Za příplatek můžete zvolit také ubytování v apartmánu, který má samostatný obývací pokoj a nabízí možnost až 2 přistýlek.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Hotel Hubert **** si pochutnáte na pokrmech připravovaných výhradně z čerstvých a kvalitních surovin lokálního původu. V nabídce najdete jak tradiční kuchyni s domácími regionálními specialitami, tak pestrý výběr zdravé výživy. Těšte se na bohaté snídaně i večeře ve formě bufetu.

Kde budete relaxovat?

K dispozici vám bude skvěle vybavené wellness Hotelu Hubert ****. Najdete zde vyhřívaný vnitřní i vnější bazén s vodou o teplotě 30 °C, vířivku, ochlazovací iglú a tepidárium. Dále si můžete prohřát tělo v saunovém světě se solnou, parní, bio a bylinkovou saunou. Nechybí ani pestrá nabídka masáží, zábalů, koupelí a kosmetických procedur, které vám vždy zpříjemní den.

Cestujete s dětmi?

Spoustu nezapomenutelných zážitků si z pobytu odvezou i malí hosté. Děti budou nadšené z mini zoo s domácími zvířátky, kde je možnost zajezdit si na poníkovi, koníkovi či oslíkovi. Nechybí ani venkovní hřiště a vnitřní herna s kinem. V hotelu probíhají i zábavné animační programy.

Něco navíc

O zábavu zde rozhodně nouze nebude. Součástí areálu je zázemí pro minigolf, volejbal i tenis.

Vila Horec ***

Vila Horec ***

Pod Poliankou 302 , Gerlachov
Slovenská republika

Provozuje společnost:
TATREE bar & restaurant s.r.o. IČ: 45574634


+421 52 478 08 11

recepcia@hotel-hubert.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
14,3 km
Zastávka
2,9 km
Aquapark
16,5 km
Sjezdovka
4,2 km