Parádní pobyt ve Vysokých Tatrách zažijete v Penzionu Vila Lieska ve Starém Smokovci jen kousek od všech turistických cílů. Těšte se na chutnou polopenzi i relax ve wellness se saunou a vířivkou. Dítě do 10 let má pobyt zcela zdarma.

O ubytování

Penzion Vila Lieska najdete ve Starém Smokovci v centrální části Vysokých Tater. Nachází se pouze 20 m od sjezdovky s výbornými podmínkami pro lyžování. Oblast je ideální pro turistiku i cykloturistiku. Na vrchol Hrebienok (1270 m n. m.) vede pozemní lanovka vzdálená 700 m od penzionu. Oblíbenými cíli turistů jsou Gerlachovský a Lomnický štít (10 km) a Štrbské pleso (15 km). Za zábavou se můžete vydat do Aquacity Poprad (16 km) nebo na stezku korunami stromů Bachledka (22 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji, který je vybaven LCD televizí, WiFi připojením, posezením, psacím stolem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Svůj den začnete snídaní ve formě bufetu. Kdykoliv se můžete osvěžit nápojem v lobby baru. V okolí se nachází několik restaurací, nejbližší z nich pouze 100 m od penzionu.

Kde budete relaxovat?

Pro milovníky relaxace je Penzion Vila Lieska ideálním místem, protože nabízí vlastní wellness vybavené vířivkou, saunou, parní saunou a infra saunou.

Cestujete s dětmi?

Ve vzdálenosti 50 m od penzionu se nachází dětské hřiště. Děti i dospělí si mohou užít spoustu zábavy při hraní stolních her, které jsou k zapůjčení na recepci.

Vila Lieska

Vila Lieska

Nový Smokovec 19259 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Jozef Križian GLOBAL PARTNER IČ: 41424913


0905200883

infolieska@gmail.com

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Aquapark
11 km
Sjezdovka
0,3 km