Zažijte skvělou dovolenou v okouzlujících Nízkých Tatrách kousek od Liptovské Mary. Penzion Troika je ideálním místem pro milovníky turistiky i cyklistiky. Navíc získáte kartu Liptov Region Card plnou výhod, láhev vína na uvítanou a jednou za pobyt se zrelaxujete v sauně.

O ubytování

Penzion Troika objevíte v obci Pavčina Lehota, ve velmi klidné oblasti Nízkých Tater. Ubytování leží jen pár metrů od vstupu do překrásné Demänovské doliny, mezi jejíž hlavní lákadla patří například ledová jeskyně (3 km) nebo Demänovská jeskyně svobody (5,4 km). Od penzionu můžete vyrazit na krátký pěší výlet k místní rozhledně (1,7 km) nedaleko Fun Parku Žirace (1,4 km) s bobovou dráhou, obří houpačkou a dalšími atrakcemi.

Na dosah budete mít také Liptovskou Maru (13 km), největší vodní nádrž na Slovensku s vodními atrakcemi, šlapadly i lodičkami, nebo Aquapark Tatralandia (11 km) se 14 bazény, 26 tobogány a simulátorem surfování.

Za relaxací potom můžete vyrazit na termální koupaliště Sorea (8 km) nebo do obce Bešeňová (12 km), která je známá svými termálními prameny a najdete zde také aquapark Gino Paradise (11 km). Nadšence do kultury a historie zase jistě zaujme zámeček v Bešeňové, nebo si mohou udělat výlet k archeoskanzenu Havránok (10 km) s muzeem a opevněním.

Navíc budete jen kousek od místních sjezdovek, v zimě můžete využít například SKI centrum Demänová (4,1 km), lyžařský vlek Iľanovo (6,6 km) nebo Ski Opalisko (9,7 km). Dobrou zprávou je, že zastávka ski busu je vzdálená pouze 300 m.

Kde budete spát?

Pokoje Standard jsou útulně zařízené dřevěným nábytkem, satelitní televizí a vlastní koupelnou se sprchou a WC. Do pokoje je možné přidat 1-2 přistýlky, celkově je tak tato varianta vhodná až pro 4 osoby.

Apartmány potom ubytují až 6 osob na 3 pevných lůžkách a 3 přistýlkách. Nedostatku prostoru se nemusíte bát ani ve větším počtu, apartmány jsou mezonetové. K vybavení patří také satelitní televize a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se v penzionu posilníte snídaní formou bufetu, kde se můžete těšit na výběr šunek, párků, sýrů, pomazánek, zeleniny a ovoce, i sladkého müsli. Navštivte také bar přímo v penzionu, kde si můžete dopřát něco ze širokého výběru teplých i studených nápojů, koktejlů či barových jídel.

Kde budete relaxovat?

Novinkou penzionu je finská sauna, po jejíž návštěvě se v zimě můžete ochladit přímo ve sněhu.

Něco navíc

V Penzionu Troika navštivte také společenskou místnost, kde se pobavíte při společenských hrách, šipkách nebo využijte audio/video sestavu, DVD přehrávač, projektor či plátno a promítněte si svůj oblíbený film. V teplých dnech si zase něco ugrilujte na terase s grilem.

Penzión Troika

Penzión Troika

Pavčina Lehota 5 , Pavčina Lehota
Slovenská republika

Provozuje společnost:
World travel sk s.r.o. IČ: 52160696


+421 911 876 452

robert.simkulak@troika.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 8 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
10 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
12 km
Sjezdovka
1,3 km
Běžkování
9 km