Vydejte se do krásné krajiny rakouského Štýrska odpočívat k čistému jezeru. V Boutique Hotelu Erla **** vás čeká prvotřídní servis, který zahrnuje neomezené wellness v hotelu, bohatou snídani a poukaz na masáže. Navíc získáte každý den volný vstup po 16:00 do jedněch ze tří parádních termálních lázní v okolí hotelu. Sladkou tečkou je čokoladové fondue.

O ubytování

Boutique Hotel Erla **** najdete na břehu jezera v malebném krajině rakouského Štýrska. Skvělá poloha i prvotřídní hotelové služby slibují nezapomenutelnou dovolenou uprostřed přírody a poblíž termálních lázní s léčivou vodou.

Ubytování stojí přímo u jezera Stubenbergsee (150 m), které je jako stvořené pro prázdninové dny plné slunce a pohody. V letních měsících si zde užijete příjemné koupání na rodinné pláži, vyrazíte na plavbu lodí nebo si zasportujete na břehu i ve vodě. Jezerní plochu obklopuje panenská příroda, která zve na klidné procházky, delší túry i výlety na kole. V zimě vyrazte za sportovním vyžitím na sjezdovku Eibisberg Ski Lift (21 km).

Naplánujte si také výlet do města, třeba do malebného městečka Bad Waltersdorf (20 km), kde najdete termální lázně s léčivou vodou, která posiluje obranyschopnost těla a detoxikuje celý organismus. Krom relaxu si zahrajete golf, navštívíte Římské muzeum nebo se jen tak projdete místními romantickými uličkami.

Nedaleko objevíte historický klenot zámek Schloss Herberstein (3,3 km), který se tyčí na skále u hlubokého lesa. Impozantní palácový komplex z 16. století vás zve na prohlídku květinové zahrady, vnitřních prostor a zoo. O kousek vedle najdete další krásný zámek, Schloss Schielleiten (2,5 km), u kterého se netradičně nachází sportoviště. Na jednodenní výlet si zajeďte do Štýrského Hradce (50 km), druhého největšího rakouského města, které vás uhrane svou skvostnou architekturou.

Kde budete spát?

Pokoje v Boutique Hotel Erla **** vás okouzlí elegantním a vkusným designem i prvotřídním vybavením s zaměřením na detail. Ke každému pokoji náleží privátní koupelna se sprchou, toaletou a toaletními potřebami. Vždy se navíc můžete spolehnout na bezplatné připojení k WiFi.

Vybírat lze z těchto pokojů:

  • Dvoulůžkový pokoj Gravenstein (23 m²) vám nabídne příjemný nocleh na manželské posteli nebo oddělených postelích s možností přistýlky na rozkládací pohovce. K vybavení útulného pokoje náleží posezení s křesílky, psací stůl, šatní skříň a televize. Pokoj má vlastní lodžii.

  • Junior Suite (32 m²) je prostornější a vzdušnější pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a možností přistýlky na rozkládacím gauči. Pokoj je vybavený posezením s křesílky, psacím stolem, televizí, šatní skříní a má vlastní balkon.

Na čem si pochutnáte?

V Boutique Hotel Erla **** si dávají záležet na každém detailu, proto vám vždy naservírují jen ty nejlepší pokrmy. V kuchyni kladou důraz na udržitelnost, lokálnost a sezónnost, můžete si tak být jisti, že si pochutnáte na specialitách připravených z těch nejvýběrovějších surovin. Až 95 % ingrediencí totiž pochází od regionálních dodavatelů.

V restauraci připravují tradiční štýrské pokrmy, ale i středomořské delikatesy a pizzu přímo z pece. V menu nechybí vegetariánská, veganská ani bezlepková jídla. Samozřejmě budete mít na výběr i ze spousty alkoholických i nealkoholických nápojů. Vychutnáte si je buď ve stylových vnitřních prostorách, nebo na venkovní terase.

Ráno do restaurace zavítáte na snídani formou bufetu, který se sestává z čerstvého pečiva, po různu připravených vajíček, ovoce a zeleniny, uzenin sýrů a dalších pochutin. Samozřejmostí je i aromatická káva a bohatá nabídka čajů.

Kde budete relaxovat?

Toužíte po relaxu? Pak jste ve Štýrsku správně. Přímo v hotelu se nachází útulné wellness, které promění vaši dovolenou v dokonalý odpočinek. Užijete si jedinečný relax ve dvou saunách a aroma lázni nebo se objednáte na masáž či kosmetickou proceduru. Pokud by vám hotelové wellness bylo málo, v okolí na vás čekají hned troje termální lázně:

  • Heiltherme Bad Waltersdorf – odpočinkový ráj s 3 vnitřními a 4 venkovními termálními bazény a 9 saunami.

  • H20 Therme Bad Waltersdorf – svět relaxu se saunovým světem o 5000 m², 10 bazény pro malé i velké a skuzavkami pro děti.

  • Therme Loipersdorf – oáza klidu se 7 vnitřními a venkovními termálními bazény, saunovou vesničkou s 6 saunami a solnou jeskyní.

Cestujete s dětmi?

Děti si vyhrají na zahradě hotelu, kde na ně čeká dětské hřiště se skluzavkou, houpačkami, prolézačkami a dřevěným hradem.

Něco navíc

Součástí hotelového wellness centra je fitness s posilovacím náčiním a kardio stroji. Z kondice tak nemusíte vyjít ani na dovolené!

Boutique Hotel Erla ****

Boutique Hotel Erla ****

Buchberg 70 , Buchberg bei Herberstein
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od jezera
90 m
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
21 km