Rakousko i Maďarsko jako na dlani – to zažijete při pobytu v JUFA Hotelu Neutal ***! Užijte si krásnou vinařskou krajinu, skvělou gastronomii i úžasné památky. Vyrazte k Neziderskému jezeru či prozkoumejte místní hrady a zámky. Těšit se můžete také na výtečnou polopenzi a relax ve wellness a u bazénu. Na děti čeká herna, hřiště a minizoo.

O ubytování

JUFA Hotel Neutal *** se nachází v rakouském městečku Neutal nedaleko hranic s Maďarskem. Krásná lokalita bude vynikajícím místem na dovolenou pro milovníky kultury, výtečné gastronomie, sportovce, turisty i rodiny s dětmi.

Vyrazte na výlet do vinařského regionu Blaufränkischland (18,8 km) a užijte si pohled na malebné vinohrady i ochutnávku regionálních vín. V létě se osvěžte v jezeře Ritzing (13 km) nebo se vypravte k legendárnímu Neziderskému jezeru (41 km), kde si kromě koupání užijete také pozorování vodního ptactva nebo toulky přírodní rezervací, zapsanou na seznamu UNESCO.

Na zvídavé čeká Přírodní muzeum na zámku Lackenbach (7,7 km) nebo Muzeum stavitelské kultury MUBA (900 m). Navštívit můžete také zámky Lockenhaus (25,1 km) a Forchtenstein (27,8 km). A nebojte se vyrazit ani za hranice, jen kousek od nich čeká na maďarské straně městečko Šoproň (30,4 km) s kouzelnými historickými památkami.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, moderně vybaveném pokoji. Každý pokoj disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem, televizí, trezorem a WiFi připojením.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky, šatní skříní a stolkem s posezením.

  • Rodinný pokoj 3 nabídne manželskou postel a samostatné jednolůžko, nebo 3 jednolůžkové postele, šatní skříň a stolek s posezením.

  • Rodinný pokoj 4 je vybavený manželskou postelí, samostatným jednolůžkem a vyvýšenou postelí, posezením a šatní skříní.

Na čem si pochutnáte?

Kuchyně hotelu čerpá především z lokálních surovin a receptur, budete tak mít příležitost ochutnat to nejlepší, co místní region nabízí. Nechybí ani nabídka bezmasých jídel a pokrmů pro děti.

Kde budete relaxovat?

Skvělý odpočinek si užijete v hotelovém wellness centru s horkou finskou saunou a laconiem – suchou saunou s nižší teplotou. Přes léto si můžete dopřát také relax u venkovního bazénu naproti hotelu.

Cestujete s dětmi?

O zábavu dětí se postará velké venkovní hřiště s prolézačkami a dalšími atrakcemi, barevná dětská herna a především minizoo se zvířátky, kde si mohou pohladit třeba zajíčky, kůzlátka a kuřátka.

JUFA Hotel Neutal ***

JUFA Hotel Neutal ***

Hans Nießl Platz 2 , Neutal
Rakousko

Provozuje společnost:
JFGH Neutal ErrichtungsgmbH IČ: FN383996


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
16:00 - 20:00
Check Out
7:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
41 m
Zastávka
0,9 km
Sjezdovka
21 km

Tipy na výlet

Zámek Lackenbach

Zámek Lackenbach Tip na výlet

Renesanční Schloss Lackenbach patřil v minulosti rodině Esterházy, dnes je otevřen návštěvníkům v nově navržených nebo revitalizovaných částech. Idylický zámecký komplex leží v srdci Burgenlandu. Kromě krásného parku oplývá i koncertním sálem. Nachází se zde také prostorná místnost a kavárna, které se využívají k pořádání různých akcí, svateb a jiných významných událostí.

Neziderská cyklostezka
Neziderská cyklostezka
Neziderské jezero
Neziderské jezero
Město Šoproň
Město Šoproň