Zavítejte do JUFA Hotelu Bad Radkersburg **** v malebném Štýrsku, jen kousek od Slovinských hranic. Čeká zde na vás výtečná polopenze a parádní relax v místních termálních lázních. Výhodou je také různorodé vyžití pro děti a slevová karta, se kterou můžete prozkoumávat krásy regionu!

O ubytování

JUFA Hotel **** se nachází v lázeňském městě Bad Radkersburg, v malebném Štýrsku, jen kousek od hranic se Slovinskem. Lokalita je perfektní na relaxační i aktivní dovolenou a těšit se můžete na spoustu přírodních i kulturních krás v okolí.

K procházkám láká přírodní park Goričko, který se nachází jen kousek za hranicemi. Cyklisté zase jistě využijí oblíbené cyklostezky, které vedou podél řeky Mury. Milovníci historie mohou vyrazit na zámek Riegersburg nebo do Štýrského Hradce, vzdáleného cca hodinu autem, jehož historické centrum je zapsané na seznamu památek UNESCO.

Za odpočinkem pak zavítejte do termálních lázní Parktherme Bad Radkersburg s vnitřními i venkovními bazény a blahodárnou minerální vodou, nebo do slovinských lázní Radenci. A večer si můžete posedět u sklenky vína v některém z nedalekých vinařství, kterými je tato oblast proslavená.

Na čem si pochutnáte?

Kuchyně hotelu čerpá především z lokálních surovin a receptur, budete tak mít příležitost ochutnat to nejlepší, co místní region nabízí. Nechybí ani nabídka bezmasých jídel a pokrmů pro děti. V kavárně a restauraci Wandelhalle můžete posedět také u šálku voňavé fairtrade kávy nebo sklenky regionálního vína.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připravené venkovní hřiště a parádní, obří dětská herna s lezeckou stěnou, opičí dráhou a dalšími atrakcemi.

Něco navíc

Využít můžete také úschovnu kol a nabíječku na elektrokola.

JUFA Hotel Bad Radkersburg ****

JUFA Hotel Bad Radkersburg ****

Quellenplatz 1 , Bad Radkersburg
Rakousko

Provozuje společnost:
JUFA Hotel Bad Radkersburg GmbH IČ: FN:594501t


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
16:00 - 22:00
Check Out
8:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Jurský park po štýrsku

Jurský park po štýrsku Tip na výlet

Pro fandy filmu Jurrasic Park máme skvělou zprávu. Co takhle zkusit Styrassic Park? Navštivte tento zapomenutý svět, kde na vás čeká celá plejáda dinosaurů, od Plateosaura až po Tyranosaura Rexe. Tihle prehistoričtí obři se sice nehýbou, zato je však dost velká pravděpodobnost, že i po konci návštěvy vám bude hlava sedět pevně na krku. V areálu je také obří skluzavka a dětský areál, obchod se suvenýry a dino-restaurace.