Malebná vesnice St. Martin v Lungau vypadá v zimě jako posypaná cukrem. Užijte si romantické prostředí i perfektní lyžování a ubytujte se v penzionu Gasthof Mentenwirt. Jen 300 m od penzionu najdete lanovku, která vás vyveze k dalším vlekům a dokonale upraveným sjezdovkám. Po perfektní lyžovačce se můžete těšit na polopenzi a wellness se saunami a relaxační zónou.

O ubytování

V Pensionu Mentenwirt, který se nachází v rakouské obci Sankt Martin, se jazykové bariéry bát nemusíte. Personál hovoří česky i slovensky, takže vaší pohádkové dovolené nebude nic stát v cestě. Kromě útulného a nadstandardně vybaveného penzionu si budete moci užít i pestré výlety a zábavné aktivity po okolí Lungau. Spoustu z nich navíc můžete mít díky slevové kartě LungauCard úplně zdarma.

Vydejte se na hrad Mautendorf (8,4 km), hrad Finstergrün v Ramingsteinu (18,4 km), popřípadě k oblíbenému jezeru Millstättersee (47 km), nebo se projeďte na kole po krásné, dlouhé Murradweg. Osvěžit se můžete na koupalištích v St. Michael (500 m), Mauterndorf (8,5 km) a Mariapfarr (13,2 km), celoroční koupání si pak užijete ve vodním světě Badeinsel Tamsweg (14 km) s vnitřními i venkovními bazény, tobogány a saunou.

Aktivní jedinci jistě rádi otestují nedaleký minigolf (1,8 km) nebo outdoor & vodní park Lungau (11,6 km) s nespočtem atrakcí. V zimě si pak užijte více než 300 km sjezdovek se 60 moderními vleky ve 4 různých skiareálech – Speiereck-Großeck (300 m), Aineck-Katschberg (4,3 km), Fanningberg (13,5 km) a Obertauern (26,1 km). Využít můžete také běžkařské tratě v okolí, přírodní ledové kluziště či dokonce curlingové prostory.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji, který je vybaven nábytkem z borovicového dřeva, televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. V případě pobytu s dětmi jsou pro vás připraveny prostornější rodinné pokoje, do kterých lze umístit jednu či dvě přistýlky, a to buď formou klasických lůžek či jako rozkládací gauč.

Na čem si pochutnáte?

Během pobytu plného zážitků se také musíte řádně posilnit. Kromě tradiční a mezinárodní kuchyně se v restauraci penzionu můžete těšit i na pravá lungauská jídla.

Kde budete relaxovat?

Po aktivně stráveném dni si zasloužíte pořádný relax pro tělo i mysl. Oddechněte si v relaxační zóně s finskou a infra saunou. Návštěvu saunového wellness si můžete rezervovat na recepci nebo dopředu e-mailem.

Pension Mentenwirt

Pension Mentenwirt

St. Martinerstrasse 7 , St. Michael im Lungau
Rakousko

Provozuje společnost:
Franz Monika IČ: 66568323


+43 664 4868 546

info@mentenwirt.at

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Česky hovořící personál
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Zastávka
70 m
Sjezdovka
0,3 km