Vyrazte na dovolenou do Hotelu Alpejski *** a užijte si krásnou horskou atmosféru a zajímavé výlety. V hotelu na vás potom čeká wellness centrum s bazénem, saunou a párou, stejně jako výtečná snídaně/polopenze plná specialit alpské a polské kuchyně a domácích uzených výrobků.

O ubytování

Hotel Alpejski *** se nachází ve městě Polanica-Zdrój, oblíbeném turistickém resortu v podhůří Bystřických a Stolových hor. Město je lákavé pro milovníky horské turistiky, sportovce, ale i pro ty, kteří si na dovolené rádi užijí odpočinek v horské přírodě.

Pokud rádi zdoláváte vrcholy, vydejte se na Szczeliniec Wielky (15,6 km), nejvyšší horu Stolových hor, na jejímž vrcholu najdete největší polské "skalní město". Láká vás naopak výlet pod zem? Projděte si rozsáhlou podzemní turistickou trasu Tisíciletí polského státu s počátkem v Kladsku (11, 6 km). Nebo navštivte Medvědí jeskyni v Kletně (41,4 km), která je považovaná za jednu z nejkrásnějších zpřístupněných jeskyní v Polsku.

Historické nadšence zase jistě zláká město Duszniki-Zdrój (9,6 km), kde na ně čeká Muzeum papíru, sídlící ve staré papírně, a Chopinův zámek z 19. století. Sportovci ocení okolí města Polanica-Zdrój bohaté na cyklostezky a v zimě si užijete lyžování ve známých střediscích Zielenec (18,4 km) a Czarna Góra (35,6 km). Vyrazit můžete také do biatlonového centra v Jamrozowé Polaně (13,1 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylovém pokoji s dobovým interiérem, klimatizací, vlastní koupelnou a WiFi připojením. Většina pokojů navíc disponuje vlastním balkonem s krásným výhledem na okolní hory.

Pokoj Standard má plochu 15 m² a je vybavený oddělenými postelemi, televizí a sadou na přípravu kávy a čaje. V koupelně najdete fén na vlasy a sadu kosmetiky.

Pokoj Premium (15 m²) disponuje dvoulůžkovou postelí, televizí, sadou na přípravu kávy a čaje, fénem na vlasy a toaletními potřebami.

Rodinný pokoj měří 19 m² a najdete v něm 4 lůžka, televizi a sadu na přípravu kávy a čaje. V koupelně nechybí vysoušeč vlasů a sada kosmetiky.

Na čem si pochutnáte?

Klimatizovaná restaurace potěší vaše chuťové buňky pokrmy z alpské a polské kuchyně z regionálních surovin, včetně specialit z domácí udírny. Část restaurace tvoří útulné posezení, kde můžete relaxovat v teple kachlových kamen a obdivovat krásnou krajinu Kladského údolí. V prostorách hotelu najdete také Tyrolský Grill-Bar, který je častým místem konání nejrůznějších akcí.

Kde budete relaxovat?

Dokonale si odpočinete v moderním wellness centru s krytým bazénem, finskou saunou a parní kabinou. Svůj relaxační zážitek můžete ještě povýšit masáží nebo jinou pečující procedurou. A pokud na dovolené neradi zahálíte, navštivte místní posilovnu.

Hotel Alpejski ***

Hotel Alpejski ***

Zdrojowa 89 , Polanica-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
PHUP "FOTPOL" s.c. G.W. Bokun IČ: 012494240


+48 74 862 74 50

recepcja@hotel-alpejski.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 10 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Vzdálenost od lázní
1,5 km
Zastávka
1,8 km
Sjezdovka
18,4 km
Běžkování
21 km

Tipy na výlet

Polanica-Zdrój

Polanica-Zdrój Tip na výlet

Lázeňské město láká k procházkám po klidném parku plném záhonů s květinami a krásnými fontánkami a k zastavením v romantických altáncích. Místní lázeňská architektura je inspirovaná německými domy a v parku nechybí ani obří šachy. Shodou okolností se právě zde od roku 1963 každoročně koná špičkový šachový turnaj. Ve městě vyvěrají léčebné prameny, kolem kterých byla vybudována léčebná střediska zaměřující se na srdeční, žaludeční a pohybová onemocnění.

Co nevynechat při návštěvě této oblasti?

  • Duszniky Zdrój - Muzeum papíru
  • Národní park Stolové hory
  • Historické centrum Kladska
  • Děti i dospělí si mohou užít jízdu na bobové dráze v centru Góralka.

Okolí města Polanica-Zdrój můžete dobře prozkoumat díky značeným turistickým trasám a cyklostezkám.

Více informací
Duszniki-Zdrój
Duszniki-Zdrój
Kladské podzemí
Kladské podzemí
Lázně Kudowa Zdrój
Lázně Kudowa Zdrój