Vyrazte na dovolenou do proslulého Miskolce a vychutnejte si pobyt v Park Hotelu ***, který leží blízko jeskynních lázní Miskolctapolca (1,2 km) i nedaleko řady dalších zajímavých atrakcí. V ceně balíčku máte chutnou polopenzi formou bufetu a také neomezené wellness s venkovním bazénem, vířivkami a saunou.

O ubytování

Park Hotel *** se nachází v Miskolci, třetím největší městě Maďarska. O zábavu tu tedy nebudete mít nouzi. Pokud rádi obdivujete architekturu a historické památky, navštivte gotický kostel Avas (5,5 km), který je nejstarší budovou ve městě, podívejte se do ortodoxního řeckého kostel na náměstí Deák tér (6 km) s unikátní výzdobou nebo vyražte na hrad Diósgyőr (10 km), kde dříve sídlila i maďarská královna. Za návštěvu stojí také malebná zahrada Népkert (5 km) se vzácnými květinami i klasicistními domy.

V zimních měsících se potom ve městě odehrávají vyhlášené vánoční trhy, které patří k nejkrásnějším v Maďarsku. Součástí atrakcí bývá vánoční tramvaj, ruské kolo, živá představení a koncerty či různé rukodělné dílny.

S dětmi můžete vyrazit do ZOO (13 km), do Adventure parku Miskolctapolca (1 km) s lezeckými drahami nebo na bobovou dráhu. Nedaleko najdete také Avalon Park (2,2 km) s motokárami, wellness a dětskou džunglí. Pro klidnější strávení dne s rodinou můžete zvolit například výlet jednokolejkou (9,8 km) s výhledem na přírodní scenérie nebo návštěvu Muzea Panonského moře (5 km), ve kterém najdete exhibice věnované vzniku Země, fosilie aj.

V okolí najdete také mnoho přírodních krás, například jezero Csorba (11,4 km), které je populárním místem ke koupání, rybaření nebo pozorování vodního ptactva. Za výlet stojí také Národní park Bükk/Bukové hory (26 km), největší národní park v Maďarsku, který je známý především svými jeskyněmi, nebo jako útočiště řady druhů ohrožených zvířat.

Samozřejmě nesmíme vynechat ani zmínku o slavných lázních. Velkým lákadlem jsou unikátní jeskynní lázně Miskolc Tapolca (1,2 km) a Ellipsum Adventure. Navštívit můžete také například Turecké lázně nebo Termální a zážitkové lázně v Egeru (67 km) a termály v dalších městech, jako je Bogács (50 km), Egerszalók (67 km), Demjén (84 km), či Hajdúnánás (90 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortních pokojích s vlastní koupelnou, bezplatným připojením k WiFi a veškerým praktickým vybavením.

Vybírat můžete z těchto variant:

  • Dvoulůžkový pokoj Standard disponuje manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky. Zařízený je psacím stolem, ledničkou, šatní skříní, televizí a nočními stolky s lampičkami. V soukromé koupelně najdete sprchu a toaletu. Vybrat si lze pokoj s balkonem, bez balkonu nebo v podkroví.

  • Třílůžkový pokoj Standard je vybavený manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem. Dále můžete využívat psací stůl, televizi, větrák, šatní skříň a noční stolky. Ve vlastní koupelně je sprchový kout a toaleta.

  • Apartmán Standard má dvě místnosti a ubytuje až 4 hosty. V obou pokojích je manželská postel, ke společnému vybavení poté patří stůl se židlí, televize, lednička, šatní skříň a noční stolky s osvětlením. V koupelně najdete sprchu a toaletu. Zvolit si lze buď apartmá s balkonem, nebo bez balkonu.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace vás zve na výtečné jídlo, které vám dobije baterky a vykouzlí úsměv na tváři. Pochutnávat si budete ve stylové prosklené terase nebo prostorné vnitřní jídelně, kde se servírují snídaně a večeře. Svůj oblíbený drink nebo něco malého na zub si dopřejete v lobby baru u recepce, kde jsou pro vaše maximální pohodlí připravená kožená křesílka.

Kde budete relaxovat?

Toužíte po jedinečném relaxu? Dopřejete si ho v parádním wellness centru přímo v hotelu. V sezóně si zaplavete ve venkovním bazénu, u kterého najdete pohodlná lehátka. Vedle bazénu na vás čeká vířivka, kterou lze využívat po celý rok.

Vířivku najdete i ve vnitřní wellness zóně, kde je k vašemu odpočinku připravená také finská sauna a solná místnost. Pro ještě kvalitnější relax vyzkoušejte unikátní bylinkovou terapii, která do vás vnese klid a dobrou náladu.

Díky skvělé poloze ubytování nebudete mít daleko vyhlášené jeskynní lázně Miskolctapolca, ve kterých si odpočinete jako nikdy předtím.

Cestujete s dětmi?

Hotel je skvělou volbou pro rodiny s dětmi. Na zahradě stojí dětské hřiště se skákacím hradem a personál vám rád poskytne dětské vybavení jako postýlky, židličky a vaničky. S dětmi si navíc užijete spoustu zábavy při stolním tenisu, fotbálku či billiardu.

Park Hotel ***

Park Hotel ***

Csabai út. 16 , Miskolc
Maďarsko

Provozuje společnost:
Parkhotel Club Kft. IČ: 23009567-2-05


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 1 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Jeskynní lázně Miskolctapolca

Jeskynní lázně Miskolctapolca Tip na výlet

Důvodem číslo jedna pro návštěvu maďarského Miskolce jsou unikátní jeskynní lázně Miskolc Tapolca. Koupání v jeskynních zákrutách je opravdu netradiční zážitek sám o sobě, o to více, když se u toho necháváte léčit místní unikátní termální vodou o teplotě 29–35 °C. Areál o rozloze 3,6 hektarů je otevřený celoročně a nachází se v něm několik plaveckých, zážitkových bazénů.

V lázních najdete:

  • 2 termální bazény v podzemí s teplotou vody 33–35 °C
  • Římský bazén v jeskyni
  • Bazén pod hvězdnou oblohou (32 °C) (tzv. "Star Hall)
  • Dětský bazén
  • 3 venkovní dětské bazény
  • Otevřený zážitkový jezerní bazén
  • Otevřený mušlový plavecký bazén

Místní termální voda pomáhá zejména při dýchacích obtížích a kloubních onemocněních. Celodenní vstup pro dospělou osobu stojí približně 5 700 HUF podle sezóny.

Více informací
Město Miskolc
Město Miskolc
Lillafüred
Lillafüred
ZOO Miskolc
ZOO Miskolc