Maďarské lázeňské město Bükfürdő je velmi oblíbené. Vydejte se sem i vy a ubytujte se v Greenfield Hotelu Golf & Spa ****, který nabízí komfortní pokoje, rozšířenou polopenzi s nápoji a večerní konzumací piva a vína. Těšte se také na sportovní vyžití (fitness a další) a neomezený vstup do wellness centra s bazény a saunovým světem. 2 děti do 9 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Greenfield Hotel Golf & Spa ****superior je prémiový hotel přímo stvořený k odpočinku (i tomu aktivnímu). Najdete ho v maďarském lázeňském městě Bük nedaleko termálních lázní (1,2 km). Uvítá vás nádherné prostředí – hotel je obklopen ohromným golfovým hřištěm, rostou zde tisíce topolů a nechybí ani několik jezírek či rozsáhlá venkovní terasa.

Ačkoliv jsou termální lázně Bükfürdő jednoznačně největším lákadlem lokality, historické městečko Bük vám nabídne i další zajímavá zastavení. Krom několik památek tu najdete zábavné Funcity (1,4 km) nebo Kneippův park (1 km). Skvělé zážitky slibuje návštěva zábavního parku Napsugár (3 km) či lezeckého areálu Křišťálová věž (2 km).

Pokud vás lenošení v lázních omrzí, vydejte se poznávat atraktivní okolí. Bohatá síť turistických a cykloturistických tras vás provede těmi nejzajímavějšími místy regionu. Navštivte historická města Sárvár (23 km) s lázněmi nebo Szombathely (26 km) s mnoha památkami a atrakcemi, vydejte se do Kámonského arboreta (26,5 km) nebo zdolejte kopce u Kőszegu (23,7 km).

Kde budete spát?

Pokoj Standard měří 28 a více m² a je vybaven komfortním lůžkem, satelitní televizí, WiFi připojením, rádiem, klimatizací, trezorem a také vlastní koupelnou. Nechybí ani fén či župany. Tento typ pokoje nemá balkon a je bez možnosti přistýlky.

Za příplatek můžete zvolit pokoj Classic s balkonem nebo Superior, jehož balkon míří na golfové hřiště. Obě varianty umožňují přistýlku pro dítě. Nechybí ani klimatizace, vlastní koupelna a další prvky komfortu, které nabízí už pokoj Standard.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové restauraci Green Garden s výhledem na golfové hřiště si pochutnáte na mezinárodních i tradičních maďarských pokrmech. Kromě toho si užijete i příjemnou hudbu či různé kávové speciality v Lobby baru a menší občerstvení ve Snack baru. K dispozici je také venkovní terasa s nádherným výhledem.

Kde budete relaxovat?

O perfektní relaxaci se postará wellness centrum s rozlohou 3 500 m². Najdete v něm 6 vnitřních bazénů (termální, plavecký, zážitkový, dětský) a 1 venkovní. V celoročním provozu je 10 m vysoká skluzavka, na které si užijí zábavu malí i velcí hosté.

Kromě toho je tu Saunový svět, jehož součástí jsou 2 finské sauny, zážitková sauna, aroma sauna, bio sauna, světelná sauna, infra sauna. Milovníky saunování potěší saunové rituály, které probíhají několikrát denně.

Dále je k dispozici solná místnost, pára, ledová fontána, ochlazovací bazének a zážitkové sprchy. Dokonalým místem pro nerušený odpočinek je relaxační galerie. Zavítejte také na jednu z tradičních léčebných či hýčkacích procedur. Navíc je tu kosmetika, manikúra, pedikúra a kadeřnictví.

Dáváte přednost aktivnímu odpočinku? Využijte vstup do kvalitně vybaveného fitness centra, půjčte si kolo či Nordic Walking hole, případně se zapojte do různých cvičebních programů.

Cestujete s dětmi?

Báječný pobyt čeká také na malé hosty, pro které je připravený dětský koutek a v letní sezóně animační program. O zábavu všech věkových kategorií se postará Play & Fun herna.

Něco navíc

Milovníci golfu budou nadšeni. Hotelu patří golfové hřiště „Championship” s 18 jamkami. Jedná se o první takové hřiště, které bylo v Maďarsku otevřeno. Zahrajte si golf na ploše 100 hektarů a kromě samotné hry si užijte i krásnou přírodu plnou topolů a jezer.

Za zábavou mohou hosté vyrazit do Chill & Fun Clubu, kde je zázemí pro hraní bowlingu, billiardu, šipek a stolního fotbálku. K dispozici je také golfový simulátor.

Greenfield Hotel Golf & Spa ****superior

Greenfield Hotel Golf & Spa ****superior

Golf út 4. , Bükfürdő
Maďarsko

Provozuje společnost:
Adventor Hotel Kft. IČ: 18-09-114181


+36 94 801 600

reservation@greenfieldhotel.hu

Check In
15:00 - 23:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc - po předešlé domluvě s hotelem
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,5 km