Populární termální lázně Mosonmagyaróvár vzdálené jen 140 km od Česka si užijete v Thermal hotelu Superior*** který leží hned vedle lázní. V ceně polopenze i wellness. TOP lokalita pro pořádný odpočinek do května 2016.
Populární termální lázně Mosonmagyaróvár vzdálené jen 140 km od Česka si užijete v Thermal hotelu Superior*** který leží hned vedle lázní. V ceně polopenze i wellness. TOP lokalita pro pořádný odpočinek do května 2016.

Thermal hotel Superior*** v areálu vyhlášených lázní Mosonmagyaróvár

Hotel Thermal*** patří k jedněm z nejvyhledávanějších ve městě, které je celosvětově znám pro své lázně. Pokoje jsou útulně zařízené s novou koupelnou. Nechybí ani fén či LCD TV.

Součástí hotelu je restaurace s vyhlášenou kuchyní, užijete si tu tedy samé dobroty. V rámci polopenze se tak můžete těšit na:

  • bohatý snídaňový bufet
  • večeře si vybíráte z menu a má 3 chody
  • výjimkou jsou pátky, kdy je večeře formou kulinářského bufetu a nechybí ani živá hudba

V hotelu je pro hosty také wellness centrum s vířivkou a finskou saunou. K relaxaci dále poslouží masážní křeslo a solná jeskyně. Objednat si můžete masáže, která vás příjemně uvolní (např. jade masáž či chiroterapie). Najdete zde i kadeřnický a kosmetický salón.

Celosvětově známé léčebné lázně v Mosonmagyaróváru

Lázně Mosonmagyaróvár leží 50 m od hotelu (hotel ale není přímo propojený s lázněmi, pěšky k němu dorazíte během minuty). Ceník vstupu do lázní najdete zde.

Léčebné lázně a plovárna se nacházejí uprostřed zeleně v blízkosti centra města a jsou oblíbeným relaxačním místem lidí všech věkových kategorií. Proč zdejší lázně rozhodně stojí za návštěvu?

  • termální prameny v Mosonmagyaróváru se řadí mezi 5 nejléčivějších vod Evropy (termální pramen tvoří alkalická, hydrogen - uhličitanová voda tryskající z hloubky až 2 km a její teplota dosahuje 74°C)
  • kromě vnitřních bazénů můžete lenošit ve dvou menších venkovních bazénech a také v jednom sedacím s teplotou vody 35-37°C
  • nechybí ani plavecký bazén dlouhý 50 m s teplotou vody 25-27°C
  • lázně jsou otevřeny po celý rok a ceny se pohybují okolo 10,50 €/dospělý (časově neomezený vstup bez saun - ty lze dokoupit za 7 €)
  • děti do 5 let mají vstup do lázní zdarma

Co voda léčí?

  • choroby kloubů a páteře
  • záněty kloubů
  • záněty průdušek, onemocnění dutin...

Přímo v městečku pak můžete navštívit například vědecké zábavní centrum Futura, kde se nejenom dozvíte spoustu zajímavých informací o přírodě, ale zároveň si tu užijete spoustu zábavy - bližší info zde

Asi 40 km od Mosonmagyaróváru najdete další populární lázně Györ. Na výlet se vydejte třeba do Bratislavy nebo Vídně.

Thermal Hotel Superior ***

Thermal Hotel Superior ***

Kolbai K. u. 10 , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Club Eldorado Kft IČ: 08-09-006146


+ 36 96 206 871

reservation@thermal-movar.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Žádná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
10 m