Hotel Akademie Naháč **** si pro vás připravil recept na dokonalou dovolenou –⁠ nádherná příroda Posázaví, luxusní wellness centrum, výtečná polopenze a bohatý animační program, tomu zkrátka nelze odolat. Bonusem je spousta krásných výletních cílů v okolí, včetně zámku Konopiště, rozhledy Špulka nebo Farmaparku Soběhrdy. Ať už vyrazíte v páru, s rodinou nebo s přáteli, o zábavu bude postaráno.

O ubytování

Hotel Akademie Naháč **** najdete v obci Chocehrady, v krásné přírodě Posázaví. Lokalita je jako stvořená pro rodiny s dětmi, ale i nadšené turisty či sportovce. Díky modernímu wellness centru sem můžete vyrazit také na čistě relaxační dovolenou.

Pokud se chystáte na dovolenou s dětmi, zařaďte do svého programu návštěvu Farmaparku Soběhrdy, který leží jen cca 7 km od hotelu. Ve Farmaparku o ploše 25 hektarů najdete cca 250 druhů hospodářských zvířat z celého světa, včetně velbloudů, buvolů, lam, vysokohorských krav a dalších. Nechybí ani dětské hřiště, mini zoo či občerstvení. V létě můžete vyrazit na přírodní koupaliště Divišov (13,3 km), nebo si udělejte výlet k rozhledně Špulka (11,4 km). Odměnou vám bude výhled z výšky cca 38 metrů a zajímavá naučná stezka.

V okolí najdete i zajímavé památky k objevování. Notoricky známým výletním cílem je krásný zámek Konopiště (16,7 km), vyrazit ale můžete také na zámek Jemniště (17,6 km) nebo hrad Český Šternberk (16,6 km). Milovníky historie jistě nadchne i návštěva kláštera Sázava (12,2 km) nebo zříceniny minoritského kláštera na Karlově. Za poznáním se vydejte do hvězdárny Ondřejov (7,5 km) nebo do historického Pivovaru Velké Pavlovice (18,4 km). Akčnější zábava na vás potom čeká na Střelnici Vráž (1,7 km) či na golfovém hřišti –⁠ v okolí najdete rovnou 3, Konopiště (21,4 km), Kácov (27,8 km) a Pyšely (12 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z dvoulůžkových pokojů nebo hotelovém apartmá. Interiéry jsou vkusně a příjemně zařízené. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou, toaletou a umyvadlem. Samozřejmostí je připojení k WiFi zdarma.

Vybírat můžete z těchto variant:

  • Dvoulůžkový podkrovní pokoj je vybavený 2 postelemi (mohou být spojené nebo oddělené) a umožňuje přistýlku. V pokoji najdete také pracovní stůl s židlí, televizi a chladničku. Součástí je koupelna se sprchovým koutem.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard nabízí o něco více prostoru, vybavení jinak zůstává stejné, tedy televize, chladnička, pracovní stůl s židlí a koupelna se sprchovým koutem. Postele je možné spojit do dvoulůžka či nechat odděleně, i tento pokoj umožňuje přistýlku.

  • Dvoulůžkový pokoj DeLuxe je prostorný a jeho hlavní výhodou je balkon s venkovním posezením a hezkým výhledem. Nechybí televize, psací stůl, chladnička ani koupelna se sprchovým koutem. Ke 2 postelím, které lze spojit do dvoulůžka, je možné přidat také přistýlku.

  • Apartmá nabízí spoustu prostoru. Tvoří jej ložnice s extra velkou manželskou postelí (200 x 200 cm) a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kterou lze využít jako 1 přistýlku. K apartmá náleží i balkon s posezením. V koupelně je vana. Součástí vybavení je televize, psací stůl, minibar lednička. Navíc na pokoji objevíte župany a pantofle pro pobyt plný relaxu.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se pyšní vytříbenou nabídkou tradičních českých jídel, ze kterou získala i certifikát Czech specials, a může se pochlubit také selekcí vín z vlastního vinařstvíŠlechtitelské stanice vinařské Velké Pavlovice. K útulné restauraci patří i lobby bar s pestrým výběrem nápojů a Bowling bar.

Kde budete relaxovat?

V luxusním wellness centru Wine&SPA na vás čeká Saunový svět s odpočinkovou místností ve stylu moravského vinohradu s krbem a balkonem, ochlazovacím bazénkem, ledovou kašnou, parní saunou s eukalyptovým aroma, finskou suchou saunou a bio saunou s aroma.

Zarezervovat si můžete také privátní SPA až pro 6 osob s vířivkou, finskou saunou, zážitkovou sprchou, ledovou kašnou a odpočinkovou zónou.

Nakonec se rozmazlete profesionální masáží, která dotáhne váš relaxační zážitek k dokonalosti.

Cestujete s dětmi?

Děti si vyhrají na venkovním hřišti se skákacím hradem a v dětské herně.

Něco navíc

Pro malé i velké jsou v hotelu k zapůjčení deskové hry a o zábavu se postará multifunkční venkovní sportoviště, hřiště na pétanque, kuželky, diskgolf, stolní tenis a půjčovna horských kol a koloběžek.

Hotel Akademie Naháč ****

Hotel Akademie Naháč ****

Komorní Hrádek 277 , Chocerady
Česká republika

Provozuje společnost:
ZFP Hotely, s.r.o. IČ: 28322011


+420 317 759 711

info@hotelnahac.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od moře
3 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Posázaví

Posázaví Tip na výlet

Region Posázaví, který milují vodáci i turisté, se nachází na pomezí Vysočiny a Středočeského kraje, podél řeky Sázavy, která svým tokem meandruje stále hlouběji zaříznutým kaňonem. A není divu - romantická oblast, kterou ve svých knihách popisoval i Jaroslav Foglar, nabízí spojení krásné přírody, historických památek i aktivního odpočinku.

Co byste v Posázaví určitě neměli minout:

  • Hrad Český Šternberk
  • Číhošť
  • Zámek Konopiště

Za pozornost ale stojí také další zajímavé turistické cíle, jako je například město a hrad Ledeč nad Sázavou či Týnec nad Sázavou, zámek a vojenské muzeum Lešany, Sázavský a Želivský klášter.

A pro fanoušky vlaků a železnice může být krásným zážitkem také projížďka po malebné železniční trati tzv. Posázavského pacifiku, která především na dolním toku Sázavy překonává terénní překážky několika tunely.

Více informací
Zámek Konopiště
Zámek Konopiště
Rozhledna Špulka
Rozhledna Špulka
Sázavský kláštěr
Sázavský kláštěr