V Golf & Spa Resortu Konopiště **** na vás čeká dovolená jako z filmu. Každý den můžete zlepšovat své dovednosti na golfovém hřišti, relaxovat ve wellness centru a užívat si skvělé výlety – budete totiž jen kousek od zámku Konopiště nebo třeba od skvělého aquaparku Aquapalace Praha. Náležitě postaráno o vás bude také v restauraci resortu, kde si vychutnáte vynikající polopenzi s několika chody.

O ubytování

Jak již název napovídá, Golf & Spa Resort Konopiště **** najdete jen pár kilometrů (5 km) od slavného zámku Konopiště. Kromě pilného trénování odpalu na golfovém hřišti nebo relaxace ve wellness se zde zabavíte také nejrůznějšími výlety, ať už do přírody, nebo po památkách.

Návštěva zámku Konopiště je v tomto případě prakticky nezbytností, kromě šlechtického sídla si můžete prohlédnout i přilehlý zámecký park s Růžovou zahradou, botanickým skleníkem, přírodním amfiteátrem a Neptunovou kašnou. Zajímavých hradů a zámků ale najdete v okolí více, za návštěvu stojí například zámky Jemniště (16,6 km) a Vlašim (27 km) nebo hrad Český Šternberk (29 km). K některým dojedete i na kole, nedostatek cyklostezek totiž v této oblasti rozhodně nehrozí. Zajet si můžete třeba i k Jarkovickému rybníku (3,1 km), k rozhledně Drahoušek (22,2 km) nebo ke studánce u Neveklova (10,5 km).

Kdyby vám počasí nepřálo, udělejte si exkurzi do Muzea motocyklů Konopiště (6,9 km), Jawa muzea Konopiště (7 km) nebo Vojenského technického muzea Lešany (21 km). Můžete také podniknout výlet do Prahy (50 km), rovnou po cestě budete mít největší aquapark v České republice a třetí největší v Evropě, Aquapalace Praha (39 km). Vodní svět o ploše 9 150 m² s více než 1 km tobogánů či saunový svět s ceremoniály, římskými lázněmi a venkovní zónou bezpečně zaujmou i ty nejnáročnější návštěvníky.

Kde budete spát?

Golf & Spa Resort Konopiště **** se skládá z celkem 18 budov - Zámek, Forrest House, Creek House, Garden House, Steak House a Golf Houses, které dohromady nabídnou 135 komfortních pokojů. Všechny jsou zařízené v elegantním, historickém stylu a mají vlastní koupelnu s vanou či sprchovým koutem.

  • Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené manželskou postelí nebo dvěma oddělenými jednolůžky, televizí a posezením (křesla či malá pohovka).

  • Třílůžkové pokoje nabízejí tři jednolůžkové postele, z nichž dvě mohou být spojené ve dvoulůžko. Ani zde nechybí televize a posezení.

Na čem si pochutnáte?

V zámecké restauraci vám naservírují speciality české i mezinárodní kuchyně s poctivými polévkami, vydatnými hlavními chody a výtečnými dezerty. V létě si jídlo vychutnáte na prostorné venkovní terase s výhledem na park a jamku č. 10.

Kde budete relaxovat?

Odpočinete si v hotelovém wellness centru a lázních, kde na vás čeká vnitřní a venkovní bazén, vířivka se slanou vodou, Kneippův chodník, sauna, parní kabina a solární louka k relaxaci. Svůj relaxační zážitek můžete doplnit některou z nabídky masáží nebo ozdravných a relaxačních procedur, jako jsou koupele, inhalace či zábaly. Místní ozdravné procedury pomáhají zejména lidem s kožními problémy či kardiorespiračním onemocněním. Součástí wellness centra je také posilovna, kde můžete náležitě rozproudit krev na běžeckém pásu, rotopedu či posilovacích strojích.

Něco navíc

Velkým lákadlem je v tomto resortu samozřejmě golf. K dispozici budete mít dvě osmnáctijamková hřiště, devítijamkový Public course a driving range na rozcvičení. Nechybí ani půjčovna golfového vybavení a pokud se chcete během dovolené opravdu někam posunout, doporučujeme zkusit individuální tréning se zkušeným instruktorem.

Golf & Spa Resort Konopiště ****

Golf & Spa Resort Konopiště ****

Tvoršovice 27 , Benešov
Česká republika

Provozuje společnost:
Golf Konopiště a.s. IČ: 25616242


+420 317 784 044

gcko@gcko.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
3 km
Zastávka
90 m
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
0,5 km

Tipy na výlet

Zámek Konopiště

Zámek Konopiště Tip na výlet

Původně hrad ze 13. století, dnes úchvatný zámek v pseudohistorickém romantickém hradním stylu. To je zámek Konopiště. Právě současnou nezaměnitelnou podobu dostal zámek na přelomu 19. a 20. století, kdy byl jeho vlastníkem sám následník rakouského trůnu František Ferdinand d'Este. V prohlídkových okruzích si zde dnes prohlédnete třeba honosné salony, soukromé pokoje císařské rodiny nebo Loveckou trasu s mnoha expozicemi.

Prohlídkové okruhy

  • Salony jižního křídla zámku
  • Salony severního křídla zámku
  • Soukromé pokoje rodiny Františka Ferdinanda d'Este
  • Lovecká trasa
  • Gotické sklepení

K zámku patří krásná Růžová zahrada se skleníky, kam se vydejte na romantickou procházku mezi růžemi a pávy. Na východní straně zámku vás překvapí zámecký medvěd, kterého zde chovají v místě bývalého příkopu.

Více informací
Benešov
Benešov
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Zámek Jemniště
Zámek Jemniště