Kam se vydat za odpočinkem a léčebnými procedurami? No přece do Karlových Varů. Hotel Royal Regent **** nabízí komfortní pokoje, chutnou snídani či polopenzi ve stylovém prostředí, wellness centrum s bazénem, vířivkami a saunami, ale také řadu ozdravných procedur. Na místě je k dispozici lékař a nutriční terapeut.

Ověřeno Travelkingem

“Osobně bych hotelu udělil i více než 4 hvězdy. Interiér je čistý a moderní. V hotelové restauraci jsem si skvěle pochutnal a v balneu bylo na výběr opravdu z velkého množství procedur. Nejvíc se mi ale líbilo výjimečné wellness s panoramatickým výhledem z terasy. Myslím, že z pobytu v Hotelu Royal Regent si odnesete jenom příjemné vzpomínky a dojmy.”

Jozef Benovič - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2021

O ubytování

Hotel Royal Regent **** se nachází v samotném srdci Karlových Varů a nabízí ideální polohu pro objevování nejkrásnějších míst tohoto lázeňského města. Stačí přejít park Dvořákovy sady a dostanete se na Mlýnskou kolonádu (200 m). Příjemnou procházkou podél řeky Teplé můžete pokračovat přes Tržní kolonádu (600 m) až ke známé Vřídelní kolonádě (800 m) s legendárním pramenem Vřídlo. Pokud budete pokračovat ještě dále, narazíte na velkolepou budovu Grandhotelu Pupp (1,4 km). Jako na dlani uvidíte Karlovy Vary z mnoha nedalekých vyhlídek, jako například Jelení skok (800 m), rozhledna Diana (2 km) či vyhlídka Karla IV. (1,4 km). Během návštěvy nejhezčích lázní v Česku můžete navštívit také Interaktivní galerii v Becherově vile (350 m), muzeum Becherovky (1 km) nebo sklárnu Moser (4 km). Za zimními sporty můžete vyrazit na svahy skiareálů na Božím Daru (22 km), na Klínovci (24 km) nebo v Jáchymově (18 km).

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování v jednom z 81 stylových pokojů ve 2 budovách. K vašemu pohodlí ve vybavení nechybí WiFi připojení, satelitní televize, minibar, trezor a telefon. V koupelně najdete reproduktory i kosmetiku značky Nature Philosophy s vůní zeleného čaje.

  • Pokoje Classic se nacházejí v budově A i B a mají plochu minimálně 23 m². Nabízejí se ve variantě s manželskou postelí královských rozměrů i se dvěma oddělenými postelemi. V pokoji je navíc pracovní stůl a malá pohovka, některé mohou mít i balkon.

  • Pokoje Superior s plochou 26 m² najdete v budově A i B. Jsou vybavené dvoulůžkovou postelí královských rozměrů a některé umožňují i přistýlku. Nechybí pohovka k posezení či pracovní stůl, narazit můžete také na francouzský balkon nebo lodžii.

  • Pokoje Vista Grand jsou umístěné v 6. patře hlavní budovy A, a nabízejí tak jeden z nejkrásnějších výhledů na Karlovy Vary. Na ploše 26 m² zde najdete manželskou postel královských rozměrů, pracovní stůl a rozkládací pohovku, která může posloužit jako přistýlka.

  • Apartmány Suite o ploše 42 m² mají své místo ve vedlejší budově B. Kromě samostatné ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou budete mít k dispozici také terasu, odkud se můžete kochat výhledem na město.

Na čem si pochutnáte?

Každý den pobytu začnete velkolepou snídaní ve formě bufetu. Kromě teplých a studených snídaňových jídel naleznete na rautových stolech pestrou nabídku dietních pokrmů s ohledem na lázeňskou stravu. K výběru slaného a sladkého pečiva kuchaři vždy připraví i nějaké překvapení, například chutnou domácí bábovku. Najdete zde také bohatou nabídku mléčných výrobků, džemů či semínek a sušených plodů.

Vždy je k dispozici bezlepkové pečivo. Na přání lze zajistit bezlaktózovou formu snídaňového sortimentu. Pro malé strávníky je připraven speciální dětský snídaňový raut. U snídaňového rautu nechybí nápojový automat na džus a vodu, 2 druhy čaje a několik druhů kávy včetně překapávané.

V restauraci se podávají také večeře, které mají buď formu bufetu, nebo výběru z menu s pestrým salátovým pultem. Vybírat si hosté mohou vždy z několika hlavních chodů a nechybí ani domácí zákusky či pohár, k pití si můžete dát domácí limonádu, 2 druhy čaje, kefír nebo vodu. Na špičkovou kvalitu všech pokrmů dohlíží hotelový šéfkuchař a nutriční terapeutka.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum Skyland umístěné v nejvyšším patře budovy. Přímo pod prosklenou střechou zde najdete velký bazén s atrakcemi a protiproudem. Prohřát své tělo můžete ve finské, parní či mořské sauně. Nechybí ani vířivka a odpočinková zóna s barem a letní terasou na střeše. Dopřát si zde můžete také spoustu druhů masáží a dalších procedur.

Cestujete s dětmi?

Malí hosté si v hotelu užijí snídaně, během kterých je pro ně připraven dětský raut.

Něco navíc

Hostům je k dispozici posilovna a tělocvična pro léčebnou gymnastiku.

Hotel Royal Regent ****

Hotel Royal Regent ****

Zahradní 2125/7 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
INTER spa service s.r.o. IČ: 26375133


+420 353 363 111

reservations@royalregent.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,5 km