Dopřejte si pobyt plný elegance, dobré gastronomie a kvalitního odpočinku v Karlových Varech. Park Spa Hotel Sirius **** nabízí řadu léčebných procedur. Těšte se na chutnou polopenzi/plnou penzi, vstup do Alžbětiných lázní či sauny dle vašeho výběru, anebo na 5 procedur jako je třeba klasická masáž či rašelinový zábal.

Ověřeno Travelkingem

“Lepší umístění hotelu v Karlových Varech jsme si ani nemohli přát! Personál byl velmi ochotný a vybavení hotelu bylo do nejmenšího detailu přizpůsobeno hostům, kteří přijeli na lázeňský pobyt. Pokoj byl prostorný a čistý. Potěšily nás maličkosti jako mísa s ovocem či župany. Snídaně byly bohaté a večeře chutné. Procedury, které jsme vyzkoušeli, nám dodaly energii na prohlídku lázní. Centrum města je z hotelu vzdálené jen pár kroků, takže jsme si mohli vychutnat procházku s nočním osvětlením podél řeky i posezení s nápoji v parku vedle Sadové kolonády. ” Přečtěte si celou recenzi

Fanni Soós - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2022

O ubytování

Park Spa Hotel Sirius **** se nachází přímo v historickém centru Karlových Varů a nabízí krásný výhled na Dvořákovy sady (190 m). Lázeňské kolonády, historické památky i krásnou přírodu tak budete mít doslova pár kroků od ubytování – Becherova vila (400 m), Tržní kolonáda (650 m), Vřídelní kolonáda (800 m) nebo třeba Muzeum Jana Bechera (1 km) už čekají jen na vás.

A co by to bylo za návštěvu Varů bez relaxace v lázních. Mezi dominanty města patří historické Alžbětiny lázně (650 m), založené v roce 1906, které patří k největším odběratelům vřídelní vody v Karlových Varech. Pod jednou střechou zde najdete plavecký bazén, relaxační bazén, infrasaunu, solnou jeskyni a další. Budova lázní je navíc jednou z nejkrásnějších ve městě.

Doporučujeme také návštěvu lesoparku, ať už procházkou po známých vyhlídkách – Jelení skok (650 m), Tři kříže (1,4 km) a dalších, nebo lanovkou, která vás vyveze až k rozhledně Diana (1,9 km) s areálem plným atrakcí, včetně Motýlího domu Papilonia. Vydat se můžete také do obory Svatý Linhart (2,6 km), kde na ploše několika desítek hektarů žijí jeleni, daňci a divoká prasata.

Během zimy si nenechte ujít krásné vánoční trhy, které Karlovy Vary rozzáří v adventním období. Po celý rok je potom otevřený Vánoční dům (4,8 km), kde můžete načerpat sváteční atmosféru v Muzeu Vánoc, Kouzelném městečku a Muzeu plyšových medvídků. Těchto milých chlupáčů zde mají dokonce přes 12 000.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z elegantních dvoulůžkových pokojů o ploše 18-26 m². Každý je vybaven manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, malým posezením, psacím stolem, satelitní televizi, telefonem, rádiem, WiFi připojením, trezorem, minibarem a vlastní koupelnou s fénem. Pokoje mohou mít výhled do dvora nebo na Dvořákovy sady.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se těšte na pokrmy české a mezinárodní kuchyně, v nabídce bývají i různá dietní jídla. K dispozici je také prosklená kavárna Chocolade & Sweet, kde si můžete dát kávu s dezertem či sklenku vína.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací a léčebnými procedurami zamiřte do hotelového Balneo centra, které nabízí bohatou nabídku procedur, ale také hotelového lékaře a kvalitně vyškolený personál. Dopřejte si vířivou koupel, navštivte jednu ze tří saun a vyzkoušejte zázračné účinky karlovarských zdrojů během oxygenoterapie, inhalace a zábalů.

Park Spa Hotel Sirius ****

Park Spa Hotel Sirius ****

Zahradní 407/3 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
VARKA group s.r.o. IČ: 28005147


+420 353 434 612

reservation@hotel-sirius.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
200-600 Kč na okolních parkovištích

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
17 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy Vary Tip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varech
Bazénové centrum v Karlových Varech
Muzeum Jana Bechera
Muzeum Jana Bechera