Užijte si krásnou dovolenou v Karlových Varech. Ubytujte se ve stylovém Hotelu Praga nedaleko Sadové kolonády, odkud to budete mít k dominantám města jen kousek. Čeká na vás korzování lázeňským centrem popíjení minerálních pramenů i krásné výlety. Těšit se můžete také na bohatou snídani formou bufetu.

O ubytování

Hotel Praga se nachází v Karlových Varech, jen kousek od Sadové kolonády. Další lázeňské kolonády, historické památky i krásnou přírodu tak budete mít doslova pár kroků od ubytování – Alžbětiny lázně, Becherova vila, Tržní kolonáda, Vřídelní kolonáda nebo třeba Muzeum Jana Bechera už čekají jen na vás.

Doporučujeme také návštěvu lesoparku, ať už procházkou po známých vyhlídkách – Jelení skok, Tři kříže a dalších, nebo lanovkou, která vás vyveze až k rozhledně Diana s areálem plným atrakcí, včetně Motýlího domu Papilonia. Vydat se můžete také do obory Svatý Linhart, kde na ploše několika desítek hektarů žijí jeleni, daňci a divoká prasata.

Během zimy si nenechte ujít krásné vánoční trhy, které Karlovy Vary rozzáří v adventním období. Po celý rok je potom otevřený Vánoční dům, kde můžete načerpat sváteční atmosféru v Muzeu Vánoc, Kouzelném městečku a Muzeu plyšových medvídků. Těchto milých chlupáčů zde mají dokonce přes 12 000.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se podává bohatý snídaňový bufet s vybranými specialitami šéfkuchaře, kde si ze slaných, sladkých, studených i teplých variant vyberete přesně podle chuti.

Na recepci si také můžete zakoupit a ohřát balená jídla od týmu kuchařů studia Food-Lord.

Hotel Praga

Hotel Praga

Sadová 57/49 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
MATI group s.r.o. IČ: 07568622


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Hotel nemá vlastní parkoviště.

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0,9 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Chrám sv. apoštolů Petra a Pavla

Chrám sv. apoštolů Petra a Pavla Tip na výlet

Chrám sv. Petra a Pavla, též označovaný jako Pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla jistě nepřehlédnete. Je totiž vystavěn v ruském stylu se zlatými cibulovitými kupolemi, zaujme tedy na první pohled. Podle návrhu architekta G. Wiedermanna byl vystavěn v letech 1893 - 1898. Jeho vzorem byl byzantsko-staroruský chrám stojící nedaleko Moskvy. Uvnitř překvapí svým bohatě zdobeným interiérem - spousta soch a figurální malířská výzdoba.

Otevírací doba:

  • Denně od 9:00 do 18:00 hodin
Muzeum voskových figurín House of Wax
Muzeum voskových figurín House of Wax
Park Antonína Dvořáka
Park Antonína Dvořáka
Sadová kolonáda
Sadová kolonáda