Vydejte se na dovolenou do Českého Krumlova a objevte všechny krásy tohoto historického města i jižních Čech. V ceně balíčku máte výtečné snídaně formou bufetu i slevu do restaurace Leylaria a do Muzea vltavínů. Penzion Teddy navíc stojí přímo v historickém centru.

O ubytování

Penzion Teddy najdete přímo v historickém jádru Českého Krumlova, které je součástí světového kulturního dědictví UNESCO. Vydejte se do Městského divadla (90 m), Regionálního muzea (160 m), Muzea tortury (400 m) či Muzea vltavínů (450 m). Kousek je také Zrcadlový labyrint (550 m) a známé památky a místa jako například Náměstí Svornosti (400 m), Lazebnický most (450 m), Plášťový most (1 km) či zámek s dominantní věží (1,3 km). Ujít si nenechte ani Otáčivé hlediště (1,4 km) a krásnou zámeckou zahradu.

Na výlet mimo Český Krumlov můžete zajet do Hluboké nad Vltavou s nádherným zámkem (33 km), k Lipenské přehradě (28,5 km) či do Rožmberka nad Vltavou (23 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 6 dvoulůžkových pokojů či ve třílůžkovém pokoji. Pokoje jsou vybaveny stylovým starožitným nábytkem, který prošel renovací, kromě pohodlné postele je samozřejmostí také vlastní koupelna se sprchou. Z pokoje budete mít výhled na řeku Vltavu, anebo do uličky. Některé pokoje mají také terasu, ze které si můžete užít západ slunce.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se v čase od 8:00 do 10:00 posilníte snídaněmi formou bufetu, které se podávají přímo v penzionu.

Penzion Teddy

Penzion Teddy

Rooseveltova 38 , Český Krumlov
Česká republika

+420 724 003 981

info@penzionteddy.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování u penzionu není možné

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Zastávka
0,3 km