Hotel Sherwood *** leží ve Vojkovicích nad Ohří, jen 17 km od Karlových Varů a 20 km od CHKO Slavkovský les. Užijte si pobyt plný relaxace a procházek po lázních či přírodě. V ceně balíčku je snídaně či polopenze, ale také káva dle vašeho výběru a odpočinek v privátním wellness se saunou a vířivkou.

O ubytování

Hotel Sherwood *** se nachází ve Vojkovicích nad Ohří a jeho poloha je ideální pro relaxační i aktivní dovolenou. O odpočinek se postará privátní wellness přímo v hotelu, kde můžete využít infrasaunu a vířivou vanu se světelnými efekty. Pokud jste na dovolené autem, nebo využijete možnost zapůjčení automobilu přímo v hotelu, nic vám nebrání vyrazit také do proslulých Karlových Varů (17 km) a načerpat tu pravou lázeňskou atmosféru.

Milovníci přírody budou jistě nadšení z místní úchvatné krajiny a zeleně, hotel se nachází nedaleko chráněné krajinné oblasti Slavkovský les (10 km), která je vyhlášená svou rozmanitostí, navštívit můžete rozlehlá rašeliniště, i husté lesy. V okolí je také množství naučných stezek, například Mattoniho stezka Po stopách skřítků (4,7 km) nebo stezka Jáchymovské peklo (10,7 km), které zaujmou děti i dospělé.

Vydat se můžete i za historickými památkami, třeba na zříceniny hradů Hauenštejn (4,8 km) a Himlštejn (5,4 km) nebo na rozhlednu Bučina u Kyselky (5,4 km). Návštěvu si zaslouží také Královská mincovna v Jáchymově (10,5 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním pokoji typu Standard nebo Deluxe s vlastní koupelnou a terasou. Interiér pokojů je vyveden v živých barvách, které vám dodají dobrou náladu.

Dvoulůžkový pokoj Standard měří cca 20 m² a má výhled do zahrady. Součástí vybavení je kromě pohodlné postele také televize a rychlovarná konvice k přípravě kávy nebo čaje. Nechybí WiFi připojení, zapůjčit si můžete i žehlicí prkno a žehličku.

Třílůžkový pokoj Standard má oproti dvoulůžkové variantě navíc soukromý vchod, jídelní kout a gril, bude tedy skvělou variantou pro rodiny.

Zvolit můžete také dvoulůžkový pokoj Deluxe s výhledem do zahrady i na město. Ten je stejně velký jako Standard, má ale navíc polohovací postel, lednici a stojan na kufr.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se o vás postará po celý den. Ráno můžete vybírat ze snídaňových švédských stolů, přes den a večer si pochutnáte na specialitách místní i zahraniční kuchyně. Využít můžete také altán určený ke grilování (gril je k zapůjčení v hotelu). Po večeři se pobavíte a vychutnáte si sklenku vína v hotelovém vinném sklípku.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je privátní wellness, ve kterém si odpočinete ve vířivé vaně se světelnými efekty nebo v infrasauně. Hotel navíc spolupracuje s odbornicí na zdravý životní styl Janou Osztenyi, a můžete tak využít nabídku masáží nebo cvičení.

Za hezkého počasí vám k relaxaci poslouží také hotelová zahrada s lehátky a posezením, kde si odpočinete uprostřed zeleně.

Cestujete s dětmi?

Děti se dostatečně vyřádí nejen na výletech po okolí, ale také přímo v zahradě hotelu, kde je pro ně nachystané hřiště a různé venkovní hry.

Hotel Sherwood ***

Hotel Sherwood ***

Vojkovice 65 , Vojkovice nad Ohří
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Sherwood s.r.o. IČ: 08761981


605 500 062

sherwood.vojkovice@gmail.com

Check In
15:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
19,4 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
15,7 km
Běžkování
10 km

Tipy na výlet

Zřícenina hradu Himlštejn

Zřícenina hradu Himlštejn Tip na výlet

Zřícenina hradu Himlštejn stojí na čedičovém vrchu Nebesa (634 m n. m.) nad údolím řeky Ohře nedaleko Stráže nad Ohří. Jedná se o typickou ukázku hradů, které vznikaly v 15. století v době husitských válek. Poloha na vrcholu vysokého kopce byla typickou dobovou reakcí na prudký rozvoj dělostřelby. V průběhu 16. století byl Himlštejn opuštěn a roce 1574 se uvádí jako pustý. Dochovala se část obytné věže s přilehlou hradbou, torzo paláce a brány a zbytky parkánové hradby.

Hradní zříceniny jsou volně přístupné.

Více informací
Město Jáchymov
Město Jáchymov
Lázně Jáchymov
Lázně Jáchymov
Aquacentrum Agricola
Aquacentrum Agricola