Dovolená v Hotelu Sázavský ostrov *** v Sázavě je šitá přímo na míru milovníkům odpočinku a přírody. Na pobytu vás čeká ubytování v komfortním pokoji, polopenze složená ze snídaní formou bufetu a večeří o dvou chodech. V ceně je také zapůjčení koloběžek a pramice, anebo vstupenka do Sázavského kláštera a Huti František. Děti do 5 let mají pobyt zdarma a čeká tu na ně parádní dětské hřiště a minizoo.

O ubytování

Hotel Sázavský ostrov *** je součástí stejnojmenného rekreačního areálu, zasazeného do krásné přírody středního Posázaví ve městě Sázava, jen 45 km od Prahy. Vedle hotelu se nachází také kemp s pestrým sportovním i relaxačním vyžitím pro všechny věkové kategorie. Hned u areálu protéká řeka Sázava, která ještě více dokresluje malebné okolní prostředí.

Asi nikoho nepřekvapí, že je Posázaví opravdu bohaté na nejrůznější výletní cíle. Zajděte si třeba do Muzea sklářského umění (400 m), navštivte Klášter Sázava (1,2 km) nebo si udělejte procházku na Hradiště Černé Budy na Krkavčích skálách (1,2 km). Zdatnější turisté se mohou vydat na hrad Český Šternberk (12,3 km), který patří k nejzachovalejším gotickým hradům v ČR, k Hvězdárně Ondřejov (13 km) nebo na rozhlednu Špulka (15 km), odkud uvidíte i vrchol Sněžky. Pokud se chcete dozvědět více o místní historii, fauně a flóře, projděte si 6,5 km dlouhou Naučnou stezku rytíře Kryštofa Jana Šice.

V létě si zajeďte na koupačku k Jevanskému rybníku (18,5 km) nebo na koupaliště Bioska v Benešově u Prahy (22,8 km). V chladnějších měsících zase můžete schovat do aquaparku Aquapalace Praha (34,3 km) s největším vodním světem ve střední Evropě a rozsáhlou saunovou zónou. Návštěvu aquaparku spojte třeba s procházkou krásným Průhonickým parkem (35 km), který je, spolu s místním zámkem, zapsaný na seznamu památek UNESCO. S dětmi potom vyrazte do Funparku Žirafa (33,4 km), který je s plochou 8 000 m² a více než 90 atrakcemi jedním z největších zábavních parků v České republice.

Kde budete spát?

V hotelu na vás čeká pohodlný dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Pokoj je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky a má vlastní koupelnu se sprchovým koutem. V každém pokoji je také plochá LCD televize, WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Vychutnejte si bohaté snídaně formou bufetu a dvouchodové večeře přímo v hotelu. Ani na oběd či večerní drink nebudete muset daleko, v areálu hotelu je vám k dispozici stylová restaurace Sázavská taverna, kde si můžete posedět u otevřeného ohniště. Druhá hotelová restaurace, Vagón, nabízí sezení na zastřešené terase.

Cestujete s dětmi?

Děti jistě nadchne venkovní hřiště s prolézačkami, houpačkami a pirátskou lodí a také zvířátka (kočičky a kozy), se kterými se mohou pomazlit.

Něco navíc

Nedostatku vyžití se rozhodně bát nemusíte, v hotelu vám rádi zapůjčí koloběžky či pramici, navíc je k dispozici úschovna kol.

Hotel Sázavský ostrov ***

Hotel Sázavský ostrov ***

Poznaňská 297 , Sázava
Česká republika

+420 702 030 263

ubytovani@kempsazava.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,4 km