Užijte si pohostinný slovácký kraj a zajeďte si na pobyt do Hotelu Beta *** v Bzenci. Čekají vás pohodlné pokoje, bohatá polopenze a hlavně litry vína – nejdříve jedna lahev na pokoji, poté v rámci ochutnávek. V okolí je toho navíc tolik k navštívení, že nebudete vědět, co dříve!

O ubytování

V samém srdci města Bzenec, jen 350 metrů od Bzeneckého zámku, se nachází Hotel Beta ***, který bude vaším skvělým výchozím bodem pro mnoho výletů po okolí, ať už pěšky, na kole či autem. Hotel byl dostavěn v roce 2015 a majitelé mu vtiskli jedinečnou podobu čerpající z historie i současnosti moravského Slovácka. Vydejte se po síti upravených cyklostezek nádhernou krajinou plnou vinic, navštivte Kapli sv. Floriána a Šebestiána ve Bzenci nebo Rozhlednu Radošov – Veselí nad Moravou a mnoho dalších pamětihodností a vyhlídek. Co byste ale rozhodně při návštěvě Bzence neměli vynechat, je nádherný Zámek Milotice vzdálený jen 12 km. Ani v zimě se na jižní Moravě nudit nebudete. Co takhle vyzkoušet nedaleký Ski areál Osvětimany (14 km)?

Kde budete spát?

Z celého interiéru hotelu dýchá láska k vínu a zdejším vinicím – a nejinak je tomu i v pokojích. Všechny jsou vybaveny LCD TV se satelitním příjmem, WiFi připojením a koupelnou se sprchovým koutem. Z pokoje si navíc užijete krásný výhled na město.

  • Pokoje Klasik jsou ve dvoulůžkové a třílůžkové variantě. Disponují moderním vybavením a na rozdíl od pokojů Deluxe jsou klimatizované.

  • Pokoje Deluxe nabídnou nově zrekonstruovaný interiér vyladěný do detailu. Dají se zkrátka popsat jako designově krásné a budete se zde cítit jako v boutique hotelu. Oproti pokojům Klasik ale postrádají klimatizaci. I tyto pokoje jsou v nabídce jako dvoulůžkové či třílůžkové.

Na čem si pochutnáte?

V Hotelu Beta *** se podává vyhlášená moravská i světová kuchyně z nejčerstvějších a pokud možno i místních surovin, doplněná o široký výběr místních vín. A když se tento gurmánský požitek spojí s příjemnou obsluhou, budete vždy odcházet spokojeni.

Hotel Beta ***

Hotel Beta ***

nám. Svobody 760 , Bzenec
Česká republika

Provozuje společnost:
DH Company s.r.o. IČ: 29412251


+420 518 385 084

recepce@hotelbeta.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
3,5 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
13,7 km
Běžkování
13,7 km

Tipy na výlet

Bzenec

Bzenec Tip na výlet

Milovníci vína zajisté vědí, že v jihomoravském městě Bzenec byla v roce 1875 zahájena první výroba šumivých vín klasickou metodou kvašením v lahvích. Uvidíte, že vinařství je v Bzenci skutečně všudypřítomné. Víno najdete v městském znaku, na památkách a v historii i současnosti města.

Dominantou města je nádherný novogotický Bzenecký zámek, který je ovšem bohužel veřejnosti nepřístupný. S jeho dějinami i podzemím se však můžete seznámit při prohlídkách, které nabízí Zámecké vinařství. Po exkurzi výrobním zázemím moderního vinařství i zámeckým sklepením na vás bude čekat ochutnávka výtečných bzeneckých vín. K zámku přiléhá volně přístupný zámecký park, ve kterém najdete i více než 500 let starou lípu.

Přírodní zajímavostí je jsou váté písky u Bzence přeždívané také moravská Sahara. Jedná se o rozlehlé planiny a písečné duny táhnoucí se po obou stranách železniční trati mezi stanicemi Rohatec a Bzenec-Přívoz na Hodonínsku. Písečný pás je široký přibližně šedesát metrů, dlouhý deset a půl kilometru a zaujímá celkovou plochu sto hektarů.

Více informací
Slovácko
Slovácko
Zámek Milotice
Zámek Milotice
Kyjov
Kyjov