Vydejte se na pobyt do Ostravy a ubytujte se v moderním Pensionu Padre se zahradou, barem a Lounge roomem. Těšte se na komfortní pokoje, chutné snídaně i neomezenou konzumaci kávy a čaje.

O ubytování

Pension Padre se nachází v industriálním centru Ostravy. Nabízí příjemné ubytování v odhlučněných pokojích nedaleko všech zajímavých míst moravskoslezské metropole. Doslova pár kroků od pensionu leží Ostravar aréna (300 m). Místo konání mnoha festivalů a koncertů Dolní oblast Vítkovice je vzdáleno 3 km. Vyhlášeným centrem nočního života a zábavy je Stodolní ulice (5 km) se spoustou barů a diskoték. Oblíbenými ostravskými turistickými atrakcemi jsou Zoologická a botanická zahrada (9 km), Hornické muzeum s rozhlednou Landek (12 km) a Aquapark Olešná (24 km). Okolí Ostravy je protkáno množstvím turistických tras, které vás zavedou například na Slezskoostravský hrad (6 km), zámek Hlučín (16 km) či do přírodní rezervace Štěpán (11 km). V nedalekých Šilheřovicích (19 km) je nádherný zámecký areál se zámkem a loveckým zámečkem. Na velkém hřišti si zde můžete zahrát golf.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji o velikosti 33 m². Pro vaše naprosté pohodlí zde nechybí odhlučnění, klimatizace a WiFi připojení. Pokoj je dále vybaven LCD televizí, lednicí, minibarem, trezorem, pracovním stolem a posezením s křesílky. Součástí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno začnete bohatou snídaní ve formě bufetu. Na přání je možné zajistit jídla pro celiaky a osoby se speciálními dietetickými potřebami. Lounge room je pro hotelové hosty k dispozici non-stop. Vychutnejte si zde perfektní připojení k internetu i kávu a čaj zdarma.

Pension Padre

Pension Padre

Ruská 1230/121 , Ostrava - Vítkovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Todos juntos s.r.o IČ: 11712589


+420 601 577 777

info@pensionpadre.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
100 m
Aquapark
24 km
Sjezdovka
11 km