Vydejte se do Velkých Karlovic do krásného Wellness Hotelu Horal ***+. Ubytováni budete v komfortních pokojích a kromě chutné polopenze formou bufetu se těšte na neomezený vstup do wellness centra s termálními bazény a saunovým světem. Zapůjčit si můžete Nordic Walking hole či běžkařský set na lyžování.

O ubytování

Wellness Hotel Horal ***+ je součástí Resortu Valachy. Najdete ho ve Velkých Karlovicích na pomezí Beskyd a Javorníků. Díky své poloze se tu nebudete nudit v žádném ročním období. Jen pár kroků od ubytování najdete Golf Club, děti jistě potěší Kulíškova naučná stezka (1 km). projít se můžete k památníku U Partyzána (2 km), který už je u našich slovenských sousedů, anebo na rozhlednu Miloňová (7 km). Kousek je i vodní nádrž Karolinka (15 km). V zimě vás zase potěší blízké ski areály Razula (3,6 km), Synot-Kyčerka (10 km), Karolinka (12 km) či Soláň (16 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Standard, který je laděn do horského stylu a najdete v něm LCD televizi, WiFi připojení, minibar, pracovní stůl a moderní koupelnu se sprchovým koutem. K dispozici je také pokoj Suite, který je prostornější a nabízí také gauč, ten poslouží jako dvě přistýlky. Pro milovníky pohodlí je tu pak pokoj Suite Spa s vlastním krbem, balkonem, domácím kinem a koupelnou s vanou a vlastní saunou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Horal si pochutnáte na snídaních a večeřích formou bufetu. Dále je tu Valašská hospůdka Horal, která přímo vybízí k posezení. Místní kuchaři připravují regionální pokrmy avšak v moderním pojetí. Zkusit tak můžete i zvěřinu, jehněčí maso nebo lákavé dezerty. V létě si jistě užijete posezení na //obrovské terase s výhledem do horského údolí**.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem zamiřte do wellness centra Horal s termálními bazény (až 36 °C) a saunovým světem, kde se konají saunové rituály. Vyberte si z relaxačního bazénu s jeskyní, divokou řekou a tryskami, anebo plaveckého či dětského bazénku.

V saunovém světě najdete bylinkovou saunu, parní lázeň, tepidárium, Kneippův chodník, ochlazovací bazén (uvnitř i venku), vířivku (vnitřní i venkovní), zážitkové sprchy, relaxační místnost s lehátky, venkovní odpočinkovou terasu a Vital bar.

Nechybí ani kardio fitness a bohatá nabídka exotických masáží a procedur. Co třeba thajské, balijské nebo indické masáže od rodilých masérek?

Cestujete s dětmi?

Ve Sport baru je pro děti připraven dětský koutek.

Něco navíc

Součástí resortu je Sport bar s bowlingem, kde se můžete pobavit i jen tak posedět.

Wellness Hotel Horal ***+

Wellness Hotel Horal ***+

Léskové 583 , Velké Karlovice - Léskové 583
Česká republika

Provozuje společnost:
HP TRONIC, s.r.o. IČ: 60323418


+420 571 495 500

horal@valachy.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,5 km
Aquapark
37 km
Sjezdovka
6,9 km