Díky krásnému prostředí Jeseníků je ubytováním ve 4* Wellness Hotelu Peras doslova balzámem pro tělo i duši. Užijte si zde relax, jak se patří – díky neomezenému vstupu do bazénu i fitness, bohatým bufetovým snídaním a případně i tříchodovým večeřím a odpolednímu dezertu. V okolí na vás čeká spousta možností výletů a aktivit. V zimě vás nadchnou upravené běžkařské trasy a sjezdovky hned několika blízkých ski areálů.

O ubytování

Jeseníky skýtají mnoho krás a jednou z nich je bezpochyby také Wellness Hotel Peras ****. Najdete jej v místě s prokazatelně nejčistějším ovzduším ve střední Evropě, a to v obci Ludvíkov, mezi Vrbnem pod Pradědem a Karlovou Studánkou. Už to napovídá, že zde bude spousta výletních cílů - jedním z nich je přímo Karlova Studánka (4,4 km), kde najdete parádní lázně. Pokud vás láká výlet do přírody, vydejte se třeba naučnou stezkou Bílá Opava až k samotným vodopádům (10 km) anebo na samotný Praděd (15 km). V zimě nechybí ani množství skiareálů, přičemž nebližší lyžařský vlek najdete už 650 metrů od hotelu.

Kde budete spát?

V tomto čtyřhvězdičkovém hotelu se dočkáte krásného ubytování v jednom ze 14 pokojů či apartmánů. V každém z nich vám poslouží mimo kvalitní postele také satelitní LCD TV, WiFi připojení, trezor, minibar, telefon, kávový a čajový servis a vlastní koupelna s WC, sprchou a fénem.

Součástí několika pokojů je také balkón a do většiny z nich lze přidat přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se dočkáte tradičních českých pokrmů i jídel mezinárodní kuchyně, kdy celé menu je postaveno na kvalitních a pečlivě vybíraných surovinách. Lokální speciality pro vás připravujeme z regionálních surovin. V létě si můžete pochoutky užít také na terase.

Kde budete relaxovat?

Krásné prostředí hotelového wellness centra vám nabídne tři druhy saun, vířivku, vnitřní bazén i široký výběr masáží a tělových rituálů. V teplých měsících vás potěší také přírodní koupací jezírko s průzračně čistou vodou.

Cestujete s dětmi?

Dětem zde krásně poslouží venkovní hřiště.

Něco navíc

A to stále není vše. Během svého pobytu využívejte fitness s cyklotrenažéry, běžeckými pásy, žebřinami a dalším vybavením dle libosti. Dále si můžete za dodatečný poplatek pronajmout venkovní tenisový a squashový kurt, vnitřní boulderovou stěnu, přírodní lezeckou stěnu s 5 cestami nebo zapůjčit jízdní kola či elektrokola s přilbami, nordic-walkingové hole, horolezecké vybavení a také tenisové či squashové rakety.

Wellness Hotel Peras ****

Wellness Hotel Peras ****

Ludvíkov 35 , Ludvíkov
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Peras z.s IČ: 27001792


+420 607 968 222

info@peras.cz

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,1 km
Aquapark
30 km
Sjezdovka
0,7 km