Dopřejte si pobyt plný elegance, dobré gastronomie a kvalitního odpočinku v Karlových Varech. Park Spa Hotel Sirius **** nabízí ubytování pro jednotlivce i páry a k tomu nabízí řadu léčebných procedur jako jsou masáže, plynové injekce a další. Kromě toho se těšte na chutnou polopenzi a koš ovoce na pokoji.

O ubytování

Park Spa Hotel Sirius **** se nachází přímo v historickém centru Karlových Varů a nabízí krásný výhled na Dvořákovy sady (190 m). Lázeňské kolonády, historické památky i krásnou přírodu tak budete mít doslova pár kroků od ubytování – Becherova vila (400 m), Tržní kolonáda (650 m), Vřídelní kolonáda (800 m) nebo třeba Muzeum Jana Bechera (1 km) už čekají jen na vás.

A co by to bylo za návštěvu Varů bez relaxace v lázních. Mezi dominanty města patří historické Alžbětiny lázně (650 m), založené v roce 1906, které patří k největším odběratelům vřídelní vody v Karlových Varech. Pod jednou střechou zde najdete plavecký bazén, relaxační bazén, infrasaunu, solnou jeskyni a další. Budova lázní je navíc jednou z nejkrásnějších ve městě.

Doporučujeme také návštěvu lesoparku, ať už procházkou po známých vyhlídkách – Jelení skok (650 m), Tři kříže (1,4 km) a dalších, nebo lanovkou, která vás vyveze až k rozhledně Diana (1,9 km) s areálem plným atrakcí, včetně Motýlího domu Papilonia. Vydat se můžete také do obory Svatý Linhart (2,6 km), kde na ploše několika desítek hektarů žijí jeleni, daňci a divoká prasata.

Během zimy si nenechte ujít krásné vánoční trhy, které Karlovy Vary rozzáří v adventním období. Po celý rok je potom otevřený Vánoční dům (4,8 km), kde můžete načerpat sváteční atmosféru v Muzeu Vánoc, Kouzelném městečku a Muzeu plyšových medvídků. Těchto milých chlupáčů zde mají dokonce přes 12 000.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z elegantních dvoulůžkových pokojů o ploše 18-26 m². Každý je vybaven manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, malým posezením, psacím stolem, satelitní televizi, telefonem, rádiem, WiFi připojením, trezorem, minibarem a vlastní koupelnou s fénem. Pokoje mohou mít výhled do dvora nebo na Dvořákovy sady.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se těšte na pokrmy české a mezinárodní kuchyně, v nabídce bývají i různá dietní jídla. K dispozici je také prosklená kavárna Chocolade & Sweet, kde si můžete dát kávu s dezertem či sklenku vína.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací a léčebnými procedurami zamiřte do hotelového Balneo centra, které nabízí bohatou nabídku procedur, ale také hotelového lékaře a kvalitně vyškolený personál. Dopřejte si vířivou koupel, navštivte jednu ze tří saun a vyzkoušejte zázračné účinky karlovarských zdrojů během oxygenoterapie, inhalace a zábalů.

Park Spa Hotel Sirius ****

Park Spa Hotel Sirius ****

Zahradní 407/3 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
VARKA group s.r.o. IČ: 28005147


+420 353 434 612

reservation@hotel-sirius.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
200-600 Kč na okolních parkovištích

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
17 km