Na relaxační pobyt se vydejte do Lázeňského léčebného domu Praha v Luhačovicích. Areál nabízí wellness s bazénem, posilovnu, tělocvičnu a také řadu procedur. Těšte se na masáže i taneční večery. Na kolonádu to budete mít blízko.

O ubytování

Komplex tří vzájemně propojených domů v Luhačovicích je spojen v areál Lázeňského léčebného domu Praha vstupní halou, recepcí a velkým sálem. Centrum s moravskou lázeňskou kolonádou je od ubytování cca 500 m, na druhou stranu se můžete vydat k Luhačovické přehradě v CHKO Bílé Karpaty.

Kde budete spát?

Ubytování nabízí ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V komplexu budov najdete obrovskou jídelnu s barem a cukrárnu. V letních měsících jsou zpřístupněné terasy a zahrada s rybníčkem. Ráno si pochutnáte na kontinentálních snídaních, servírované večeře si vyberete ze 4 jídel.

Kde budete relaxovat?

Perfektně si odpočinete v krytém bazénu nepravidelného tvaru vhodném kromě plavání také k rehabilitaci. V přízemí budov si dopřejte léčebné procedury jako jsou parafínové či rašelinové zábaly, inhalace, perličkové koupele a různé druhy masáží.

Něco navíc

S aktivním vyžitím vám v Luhačovicích bude kromě procházek nebo cyklovýletů nápomocna také posilovna, stolní tenis, kulečník nebo kuželky v areálu.

Lázeňský léčebný dům Praha ***

Lázeňský léčebný dům Praha ***

Leoše Janáčka 379 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
KNEBL, spol. s r.o. IČ: 25559214


+420 577 194 100

recepce@luhacovicepraha.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
100 m
Aquapark
2 km