Vyměňte klasické lázně za pivní a uvidíte, že nebudete litovat. Těšte se na pivní koupel v dřevěné kádi s neomezenou konzumací piva Bernard, masáž či zábal rukou. Kleopatřiny lázně v Poděbradech vás budou hýčkat, ubytujete se poblíž v hotelu Soudek.

Nechte se hýčkat v pivních lázních

Kleopatřiny lázně Poděbrady vám poskytnou jedinečnou chmelovou relaxaci. Je známé, že pivo má silné detoxikační účinky a zároveň působí regeneračně na vlasy, kůži a nervovou soustavu.

Ke koupeli navíc můžete popíjet pivo Bernard, abyste léčivé účinky podpořili i zevnitř. Mimo koupele se můžete těšit i na chmelovou masáž, minerální obklad a relaxaci na lůžku.

Pobyt je zkrátka ideální pro velké milovníky tohoto zlatavého moku. Dovolenou v pivních lázních si ale užijí i lidé, které trápí každodenní stres v práci a chtějí na chvilku vypnout a dopřát si netradiční oddych.

Procházky po lázeňské kolonádě a další památky

Na procházky se vydejte do lesoparku nebo do centra města na lázeňskou kolonádu. Naučná stezka s devíti zastávkami vás provede okolními přírodními krásami. Uvidíte rezervaci Libický luh s tůněmi a slepými říčními rameny. Nevynechejte ani nejstarší část města - Náměstí krále Jiřího.

Kleopatřiny lázně v Poděbradech, Hotel Soudek

Kleopatřiny lázně v Poděbradech, Hotel Soudek

Palackého 174 , Poděbrady
Česká republika

+420 603 754 139

info@pivnilaznepodebrady.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0 m