Navštivte lázeňské město Laško ve Slovinsku a užijte si pobyt s neomezeným vstupem do termálních bazénů přímo v Hotelu Thermana Park Laško ****Superior. V ceně je také polopenze, fitness a animační a rekreační programy. Děti do 5 let mají pobyt zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt v Hotelu Thermana Park Laško **** byl fantastický. Hned po příchodu mě okouzlili otevřené prostory, moderní design a dokonalá čistota. Pokoj byl prostorný, skvěle vybavený a byl v něm klid. Díky kvalitní matraci jsem se každou noc báječně vyspal. V okolí je spousta parádních výletních cílů, ovšem díky obrovskému vodnímu parku s wellness si pobyt užijete za každého počasí. Relaxovat můžete jak v saunách či vířivkách, tak v krásné okolní přírodě. Vynikající bufetová polopenze daleko předčila moje očekávání a výborný personál se o nás skvěle postaral. ” Přečtěte si celou recenzi

Zoltan Horvath - Vedoucí obchodního týmu pro Maďarsko
Osobně ověřeno v: Červnu 2023

O ubytování

Hotel Termana Park Laško ****Superior se nachází v krásném lázeňském městě Laško na severovýchodě Slovinska. Obrovskou výhodou hotelu je přímé propojení s komplexem termálních lázní Thermana Laško, takže to za nerušenou relaxací a vodními radovánkami budete mít ze svého pokoje pouze pár kroků. V kombinaci s krásnou okolní přírodou se tak můžete těšit na dokonalý pobyt plný pohody a odpočinku.

Hotel leží na břehu řeky Savinja v klidném prostředí plném zeleně. V bezprostřední blízkosti hotelu se rozprostírá rozlehlý lázeňský park se šesti energetickými body, které mají blahodárný vliv na fyzickou i psychickou pohodu. Překrásné výhledy na celé Laško budete mít z vrcholu Hum (2 km), který se vypíná přímo nad městečkem a je oblíbeným cílem vycházek aktivních lázeňských hostů. Dalším pěkným cílem výšlapu je hrad Tabor (1,5 km) z 11. století, kde se dnes nachází restaurace s vynikající kulinářskou nabídkou a vinný sklípek.

Pro celodenní výlet je ideální pouze 10 km vzdálené Celje, které je třetím největším městem Slovinska. Celje nabízí bohatou historii, množství architektonických památek včetně největší slovinské pevnosti i vynikající kulturní zázemí v podobě několika muzeí a galerií.

Kde budete spát?

Ubytování budete moderním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Součástí vybavení je televize, WiFi připojení, minibar, trezor a fén. V koupelně najdete mimo jiné župan a pantofle, ve kterých se můžete vydat rovnou za relaxací do hotelových termálních lázní.

Na čem si pochutnáte?

Dokonalým začátkem každého dne pobytu bude lahodná snídaně ve formě bufetu s pestrým výběrem teplých i studených snídaňových pokrmů. Během dne je možné objednávat jídla à la carte a večer se opět můžete těšit na spoustu vynikajícího jídla, které si vychutnáte při bufetové večeři.

Hotel si velmi zakládá na udržitelném přístupu, a tak se zde používají především čerstvé a sezónní suroviny od místních farmářů. Během pobytu vám doporučujeme ochutnat především pokrmy a nápoje s domácí značkou kvality „Taste of Laško“. Pokud byste přeci jen dostali chuť na trošku exotiky, vyzkoušejte ajurvédskou kuchyni v podání hotelové šéfkuchařky.

Až zatoužíte po sladkém, zavítejte do hotelové kavárny s pestrou nabídkou lašských perníků a dalších místních specialit. Nezaměnitelnou chuť těmto domácím dezertům dodávají výjimečné lokální ingredience jako spálená smetana, místní med Šolarjev a vlašské ořechy z lašských vrchů.

Kde budete relaxovat?

Hotel je součástí luxusního lázeňského komplexu Thermana Park Laško. Areál je ukrytý pod obrovskou skleněnou kupolí a patří k nejmodernějším v celém Slovinsku. Díky přímému napojení hotelové budovy na lázeňský komplex budete mít nerušenou relaxaci i vodní radovánky snadno na dosah.

Vnitřní areál zahrnuje bazén s vlnobitím (31 °C), rekreační a masážní bazén (32 °C), divokou řeku (32 °C), tři vířivky (34 °C), Kneippův chodník a dětský zábavní vodní park se skluzavkou.

Ve vnější části areálu najdete termální bazén (32 °C), rekreační plavecký bazén (26–27 °C), dětský bazén se skluzavkou (32 °C) a venkovní vířivku (32–34 °C).

Saunový svět o rozloze 675 m² nabízí 7 saun, které potěší všechny milovníky saunování. Jeho součástí je například finská, paní, infra, aromatická sauna, sanarium a laconium. Nechybí ani ochlazovací bazének.

V areálu lázní je několik míst, kde je možné ochutnat místní termální vodu k pitné kúře. Za zmínku ovšem stojí, že i kohoutková voda v hotelu dosahuje mimořádné certifikované kvality a v malých dávkách se v rámci odpočinkových pobytů doporučuje i vynikající místní pivo Laško.

V areálu lázní si můžete dopřát různé druhy masáží a wellness procedur včetně oblíbených pivních.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je v areálu Thermana Park Laško připraveno mnoho atrakcí. Čekají zde na ně venkovní i vnitřní dětské bazény s několika skluzavkami, divoká řeka či bazén s vlnobitím. O zábavu se postará také tým animátorů, kteří pro děti připravují nejrůznější aktivity v bazénech i mimo ně. Navíc je součástí hotelu několik heren a dětských koutků. Pro děti, které touží kromě her a zábavy také po odpočinku, jsou k dispozici speciální dětské wellness procedury.

Něco navíc

Hotel Termana Park Laško ****Superior za své služby získal už několik ocenění, například TripAdvisor Traveler's Choice Award v letech 2009–2015 a pravidelně se umisťuje na předních příčkách soutěže o nejlepší bazén Slovinska.

Hotel se zároveň pyšní certifikátem Slovenia Green Accommodation, který se uděluje za podnikání v cestovním ruchu s udržitelným přístupem a odpovědností k životnímu prostředí.

Hotel Thermana Park Laško ****Superior

Hotel Thermana Park Laško ****Superior

Zdraviliška cesta 6 , Laško
Slovinsko

Provozuje společnost:
Thermana d. d. IČ: 5053854


+386 3 423 2100

info@thermana.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 30 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
10 m

Tipy na výlet

Lázeňské město Laško

Lázeňské město LaškoTip na výlet

Lázeňské město Laško se nachází uprostřed zelených kopců v údolí řeky Savinje na jih od Mariboru. Při pobytu zde si užijete krásnou přírodu i termální lázně. Voda má příjemných 32 - 34 °C a díky vysokému obsahu vápníku, sodíku a hořčíku přispívá k léčbě revmatických a kloubních onemocnění. Areál lázní si ovšem užijí i děti, na které tu čeká bazén se skluzavkami, bazén s mořskými vlnami a divoká řeka. Kromě vody zde teče i dobré pivo, od roku 1825 tu vaří Laško Pivo a Zlatorog.

Co nevynechat při návštěvě této lokality?

  • Šmartinsko jezero
  • Hrad Celje
  • prohlídku pivovaru Laško
  • v lázeňském parku naleznete zahradu medonosných rostlin, včelaři zde pořádají prezentace o včelařství a můžete ochutnat a zakoupit výrobky z medu.

Zdejší přírodní krásy můžete objevovat díky velkému množství turistických a cyklistických stezek, které protínají okolní kopce, údolí, lesy a louky.

Více informací
Hrad Celje
Hrad Celje
Dům na stromě
Dům na stromě
Šmartinsko jezero
Šmartinsko jezero