Park Hotel na Baračke **** nabízí všechny ingredience dokonalé odpočinkové dovolené! Najdete jej uprostřed zeleně na okraji lázní Trenčianske Teplice, a tak to budete mít kousek na promenádu i do obrovského lázeňského parku plného vyhlídkových míst. Můžete se těšit na neomezený vstup do wellness s bazénem a saunami, a dále jsou součástí balíčku také léčebné procedury. A chybět nebude ani skvělé jídlo v podobě snídaně nebo polopenze podávané v hotelové restauraci s letní terasou a zimní zahradou.

O ubytování

Park Hotel na Baračke **** se nachází na okraji lázeňského města Trenčianské Teplice, které leží na severozápadě Slovenska jen 20 km od hranic s Českem. Kombinace krásné přírody, léčivé minerální vody a malebného městečka s promenádou vytváří ty správné podmínky pro dokonalou odpočinkovou dovolenou, na které zapomenete na všechny starosti všedních dnů.

Okolí hotelu je plné zeleně a turistických tras. Relaxační procedury tak můžete kombinovat s procházkami v přírodě, což ozdravný efekt pobytu ještě více umocní. Vydejte se třeba k pitnému pramenu Ifigénia (1,3 km), k Jánošíkově jeskyni (1,6 km), k jeskyni Pod Jeleňom (1,7 km) či na vyhlídku Biela skala (1,8 km). Trenčianské Teplice ze všech stran obklopují hory (ze západu Bílé Karpaty, z jihu Malé Karpaty a z východu Považský Inovec a Strážovské vrchy), a tak se klidně můžete pustit i do náročnější turistiky anebo cyklistiky a zdolat některý z nedalekých vrcholů. Na Čertovu skálu (6,3 km) s krásnou studánkou vede přes vyhlídku na vrcholu Čvirigovec (3,5 km) naučná stezka, na které se dozvíte spoustu zajímavostí o slovenské přírodě.

Krásným výletním cílem je 16 km vzdálené město Trenčín, kterému ze skály vévodí nádherný Trenčínský hrad. V létě to z hotelu nebudete mít daleko ani na koupaliště Zelená žaba (1 km), kde kromě 33m bazénu najdete také vířivku, saunový svět a multifunkční hřiště. V zimě si můžete pobyt zpestřit lyžováním v Lyžařském středisku Čičmany (46 km) se 4 sjezdovkami, Lyžařském středisku Homôlka (33 km) anebo Ski parku Kálnica (41 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj je kromě manželské postele vybaven WiFi připojením, LCD televizí, minibarem, trezorem, fénem a setem na přípravu čaje a kávy. Součástí je také vlastní koupelna s toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem, nebo vanou. Na pokoj je možné umístit jednu přistýlku.

Třílůžkové studio je vybaveno manželskou postelí a jednolůžkem. K tomu v něm najdete WiFi připojení, LCD televizi, minibar, trezor, fén a set na přípravu čaje a kávy. Součástí je také vlastní koupelna s toaletou, sprchou a umyvadlem.

Malý apartmán se skládá z ložnice, obývací místnosti a vlastní koupelny s vanou. Ložnice disponuje manželskou postelí a jednolůžkem. K tomu je apartmán vybaven WiFi připojením, LCD televizí, pohovkou, minibarem, fénem a setem na přípravu čaje a kávy.

Velký apartmán disponuje dvěma ložnicemi s manželskou postelí a vlastní koupelnou s vanou. Nechybí ani vybavení v podobě WiFi připojení, LCD televize, minibaru, trezoru, fénu a setu na přípravu čaje a kávy.

Rodinný pokoj s kapacitou pro až 6 osob se skládá ze dvou ložnic s manželskou postelí a dvou koupelen s rohovou vanou. Nechybí v něm ani WiFi připojení, LCD televize, minibar, trezor, fén a set na přípravu čaje a kávy.

Na čem si pochutnáte?

V prosvětlené hotelové restauraci s letní terasou a zimní zahradou si pochutnáte na výborné polopenzi. Každé ráno pobytu na vás bude čekat bohatá bufetová snídaně. Večer se pak můžete těšit na tříchodové večeře, během nichž bude k dispozici také salátový bar.

Vynikající kávu, oblíbený drink či zákusek si můžete dát v hotelové kavárně a lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je moderní wellness centrum, jehož ústředním bodem je odpočinkový bazén se slanou vodou (10 m). Dále zde najdete také finskou saunu, parní saunu a ochlazovací bazének. Přímo v hotelu si můžete dopřát pestrou paletu léčebných procedur, jako jsou masáže, zábaly, koupele, oxygenoterapie či elektroléčba.

Park Hotel na Baračke  ****

Park Hotel na Baračke ****

Baračka 89 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
PARKHOTEL na Baračke, s. r. o. IČ: 35876263


+421 905 65 68 68

recepcia@parkhotelnabaracke.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
1,7 km
Aquapark
20,5 km
Sjezdovka
12,5 km

Tipy na výlet

Trenčianske Teplice

Trenčianske Teplice Tip na výlet

Trenčianske Teplice jsou oblíbeným lázeňským městem nedaleko Trenčína. Kromě populárních termálních lázní, které ve městě najdete, si tu užijete i kulturní život bohatý na koncerty, divadelní představení a jiná lákadla. Město je také protkáno hustou sítí výborných restaurací, ve kterých okusíte nejen tradiční slovenské pokrmy.

Co navštívit v Trenčianských Teplicích?

  • Lázně Trenčianske Teplice
  • Turecké lázně Hammam a Sina
  • Vnější bazén Grand
  • Koupaliště a Wellness Zelená žaba
  • Lázeňský park
  • Jánošíkovu jeskyni
Trenčianský hrad
Trenčianský hrad
Most slávy
Most slávy
Koupaliště a wellness Zelená žaba
Koupaliště a wellness Zelená žaba