Užijte si dovolenou ve Vysokých Tatrách se vším komfortem! Ubytujte se ve Ville Domino s nádherným výhledem na tatranské štíty a dopřejte si relax v hydromasážní vaně a výtečné kontinentální snídaně . Na dosah navíc budete mít všechny krásy národního parku Vysoké Tatry a spoustu zajímavých atrakcí, včetně Dinoparku, galerie optických iluzí Tricklandia nebo Thermal Parku Vrbov.

O ubytování

Villa Domino se pyšní krásným výhledem na Vysoké Tatry. Pochlubit se může také mnoha spokojenými zákazníky, kteří oceňují především příjemné ubytování, chutnou stravu a přátelskou atmosféru. Vila je obklopena lesy a nachází se jen pár desítek metrů od Studeného potoka, přičemž lanovka na Lomnický štít leží jen 3,6 km. Vyvezte se jí nahoru a udělejte si krásnou procházku po okolí Skalnatého Plesa, třeba rovnou po naučné stezce.

Kromě nádherných turistických cílů v podobě stoupání na okolní vrcholy otestujte třeba 7 km vzdálenou lanovku na Hrebienok a Astronomický naučný chodník (1,1 km), zabavte se v Tricklandii (6,3 km), poznejte Kežmarský hrad (13,8 km) a odpočiňte si v AquaCity Poprad (14 km). S dětmi si vyrazte do Dinoparku (7,7 km), pro zvídavé je tu Muzeum Tatranského národního parku (3,9 km) a milovníci adrenalinu mohou pokořit bobovou dráhu Tatrabob (5 km).

V zimě oceníte blízkost Ski areálu Tatranská Lomnica (3,5 km) s nejdelší sjezdovkou na Slovensku a běžeckými tratěmi o celkové délce 25 km. Otestovat můžete i sjezdovky lyžařských areálů v Dolním Smokovci (11,6 km), Novém Smokovci (7,1 km), Lučivné (27,5 km) a Ždiaru (19,6 km). V létě si zase užijete koupání a vodní sporty ve vodní nádrži Levoča (41 km) a po celý rok vám budou otevřené brány Thermal Parku Vrbov (14,7 km).

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom z 9 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek. Pokoje jsou komfortně zařízené, v každém najdete satelitní televizi a samostatnou koupelnu se sprchou a WC. Některé mají i balkon s kouzelným výhledem.

Na čem si pochutnáte?

Villa Domino nemá denní restauraci, nabízí ale snídaně či polopenzi v útulné jídelně. Pokud chcete otestovat své kulinářské schopnosti, využijte kuchyňský kout ve společenské místnosti nebo možnost grilování v letním období.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu si dopřejte i odpočinek v hydromasážní vaně nebo při masáži. K relaxu vám poslouží i společenská místnost, kde si posedíte u hřejivého krbu a užijete nádherný výhled na oblast Tater.

Villa Domino

Villa Domino

Stará Lesná 424 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Adriana Šimkuľáková - DOMINO IČ: 47517212


0905 899 672

info@villadomino.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
4,5 km
Sjezdovka
3 km
Běžkování
3,5 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Štrbské pleso
Štrbské pleso
Lomnický štít
Lomnický štít
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok