Vyrazte na dovolenou do Hotelu Marlene **** a užijte si luxusní ubytování, bohaté kulturní dědictví kysuckého regionu a krásnou přírodu. Hotel stojí jen 2,5 km od rekreačního areálu Veľká Rača, kam můžete vyrazit na bobovou dráhu, horské koloběžky a další atrakce. Daleko to nebudete mít ani do Skanzenu Vychylovka. O vaše posilnění se postará bohatá polopenze a po dni plném aktivit si skvěle odpočinete ve wellness s bazénem, saunami a vířivkou.

O ubytování

Hotel Marlene **** se nachází v obci Oščadnica, ve slovenském regionu Kysuce, nedaleko hranic s Polskem. Kysuce jsou populární především mezi lyžaři, v každém ročním období zde ale čeká spousta zajímavých výletních cílů a jedinečné kulturní bohatství.

Pokud se chcete o regionu dozvědět více, vyrazte do Kysuckého muzea (11,2 km), nebo si udělejte výlet do Skanzenu Vychylovka v Nové Bystrici (27,9 km), kde se můžete seznámit se způsobem života v této oblasti v 19. a 20. století. Milovníky historie jistě zláká také Historická lesní úvratová železnice, jejíž okružní jízda u skanzenu začíná. Jednou z nejstarších památek v oblasti je potom zámek Radoľa (21,7 km), jehož historie sahá až do 16. století. Pokud vás naopak zajímají novodobější kulturní počiny, vyrazte do obce Stará Bystrica, kde stojí Slovenský orloj (15 km) z roku 2009 označovaný za největší dřevěnou sochu na světě.

Z přírodních unikátů najdete v okolí třeba Korňanský ropný pramen (28,9 km) nebo obří kamenné koule v Megoňkách (19,9 km). Kromě chození po památkách se ale samozřejmě můžete těšit i na spoustu aktivit. V zimě to budete mít jen cca 2,5 km k lyžařskému areálu Snowparadise Veľká Rača s více než 14 km sjezdovek. V létě se navíc středisko mění v zábavní areál s plejádou atrakcí – najdete zde lanovku, bobovou dráhu, rozhlednu, bike park, horské koloběžky, trampolíny, dětský lanový park a další. Za osvěžením pak můžete vyrazit na koupaliště do Čadce (11,9 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v krásném dvoulůžkovém pokoji s moderním nábytkem a panoramatickým výhledem na okolní přírodu. V pokoji najdete manželskou postel/2 jednolůžkové postele a rozkládací pohovku nebo křeslo, které lze využít jako přistýlku. K vybavení dále patří televize, chladnička a WiFi připojení. Součástí pokoje je i koupelna s WC a vlastní balkon.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Marlene vás uchvátí krásným prostředím a špičkovou gastronomickou úrovní. Na jídelním lístku najdete delikatesy z lokální i mezinárodní kuchyně a jídlo si můžete vychutnat i na venkovní kryté terase. Během sezóny je otevřený také noční bar s širokou nabídkou nápojů, kulečníkem, šipkami a stolním fotbalem.

Kde budete relaxovat?

V přízemí hotelu najdete wellness centrum s plaveckým bazénem, suchou a parní saunou, ochlazovacím vědrem, odpočívárnou a vířivkou, kde si po dni plném aktivit náležitě odpočinete. Relax můžete ještě umocnit skvělou masáží.

Cestujete s dětmi?

V restauraci najdete dětský koutek a z terasy uvidíte přímo na dětské hřiště s prolézačkami, lanovkami, dřevěnou pirátskou lodí a pískovištěm, vaše ratolesti tak budete mít stále pod dohledem, i když si vychutnáváte vynikající jídlo nebo šálek voňavé kávy.

Něco navíc

K rozpohybování můžete využít venkovní posilovnu a tenisový kurt u hotelu, po setmění je kurt osvětlený a dají se zde hrát i další sporty (fotbal...).

Hotel Marlene ****

Hotel Marlene ****

Oščadnica 1799 , Oščadnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Marlene s. r. o. IČ: 46692720


+421911447056

marlene@marlene.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 9 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
40 km
Sjezdovka
2,5 km
Běžkování
2,4 km

Tipy na výlet

Kysucké Beskydy

Kysucké Beskydy Tip na výlet

Pohoří, které se táhne podél slovensko-polské hranice, nabízí návštěvníkům zajímavé turistické atrakce - v létě se vydejte na túry nebo na kola. Dále jsou zde k dispozici lyžařské areály, muzea a vodní nádrž Nová Bystrica. Pokud jde o flóru a faunu, najdete tady několik chráněných druhů, řada je dokonce kriticky ohrožena. Nejvyšším vrcholem Kysuckých Beskyd je Veľká Rača (1 236 m n. m.).

Snowparadise Velká Rača - Léto
Snowparadise Velká Rača - Léto
Slovenský orloj ve Staré Bystrici
Slovenský orloj ve Staré Bystrici
Skanzen Vychylovka
Skanzen Vychylovka