Zapomeňte na každodenní starosti díky úžasné dovolené v přírodě Vysokých Tater. Vyrazte do Tatragolf Mountain Resortu ****, kde si užijete relaxační pobyt. Dítě do 6 let má pobyt zdarma. Připraveny jsou pro vás moderní apartmány s kuchyňkou, zábava pro děti i 25% sleva na vstup do AquaCity Poprad.

O ubytování

Tatragolf Mountain Resort **** ve Velké Lomnici nabízí ubytování v přepychových apartmánech a je skvělým výchozím bodem pro poznávání Vysokých Tater. Vydejte se do AquaFun parku, AquaCity Poprad (10 km) nebo na termální koupaliště Vrbov (10 km). Poznejte i krásné historické město Kežmarok (9 km). V zimě to budete mít k lanovce i ke spoustě ski areálů, nejbližší jen 7 km v Tatranské Lomnici.

Kde budete spát?

Jednopokojový apartmánobývací pokoj s manželskou postelí, křeslem, kuchyňským koutem, jídelním stolem a koupelnu se sprchovým koutem. K dispozici je také balkon či terasa, za příplatek můžete zvolit apartmán s výhledem přímo na Tatry. Do jednopokojového apartmánu je možné umístit max. 1 přistýlku (celková kapacita 3 osoby).

Dvoupokojový apartmán je ideální pro rodiny s dětmi. První pokoj je ložnice s manželskou postelí a druhým je obývací pokoj s pohovkou a křeslem, vybavený kuchyňským koutem a jídelním stolem. Samozřejmostí je koupelna s vanou nebo sprchovým koutem. K dispozici je také balkon či terasa. Do dvoupokojového apartmánu je možné umístit max. 2 přistýlky (celková kapacita 4 osoby).

Třípokojový apartmán se skládá ze dvou ložnic, obývacího pokoje s vybavenou kuchyňkou a koupelny se sprchou nebo vanou. Celkově se v něm vyspí až 7 osob na dvou manželských postelích, rozkládací pohovce a rozkládacím křesle. Některé z apartmánů mají balkón, ze kterého se můžete kochat výhledem na okolní přírodu.

Součástí vybavení všech apartmánů je lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, sklokeramická varná deska, kuchyňské potřeby pro vaření a stolování, ložní prádlo, ručníky, televize a WiFi.

Na čem si pochutnáte?

Součástí resortu je restaurace, kde si můžete pochutnat na snídaních i večeřích, případně si tu dát něco dobrého na zub.

Kde budete relaxovat?

Užijte si odpočinek v malém hotelovém wellness s dostatkem soukromí. Unavené svaly zregenerujete ve vířivce, prohřát tělo potom můžete také ve finské sauně nebo infrasauně. K dispozici je i ochlazovací zóna a odpočinková lehátka. Celková kapacita wellness centra je 6 osob a vstup je nutné dopředu zarezervovat na recepci hotelu.

Cestujete s dětmi?

Kromě venkovního hřiště a dětského mini klubu v resortu naleznete mini farmu se zvířátky, která děti jistě potěší.

Tatragolf Mountain Resort ****

Tatragolf Mountain Resort ****

Termálna (Športová) 38 , Veľká Lomnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
LUBIA s.r.o. IČ: 47411295


+421 948 044 298

recepcia@tatragolf.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Zastávka
1,7 km
Aquapark
8 km
Sjezdovka
8 km
Běžkování
8,1 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké TatryTip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Štrbské pleso
Štrbské pleso
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov