Vyrazte na skvělou dovolenou do lůna přírody Malé Fatry. V Hotelu Boboty *** si skvěle odpočinete v bazénu a sauně, pochutnáte si na tradičních terchovských jídlech a užijete si skvělé výlety. Projděte si Národní park Malá Fatra, vydejte se za památkami do Žiliny a v zimě si zalyžujte v oblíbených ski areálech. Do těch nejbližších vás dokonce zaveze ski bus přímo od hotelu.

O ubytování

Hotel Boboty *** se nachází ve Vrátne Dolině, která je turistickým centrem Malé Fatry. Je tedy jasné, že o příležitosti k výletům a jinému aktivnímu vyžití nebudete mít nouzi.

Za kulturou a památkami se vydejte do Žiliny (28,9 km). Uvidíte zde Mariánské náměstí se dvěma studnami a radnicí, která se každou celou hodinu rozezní melodickou zvonkohrou. Kousek od náměstí stojí gotický kostel Nejsvětější Trojice ze 14. století a Burianova věž z 16. století, která je považovaná za symbol města. Nenechte si ujít ani návštěvu Budatínského hradu obklopeného anglickým parkem, který je sídlem Považského muzea s více než 1 200 exponáty.

V teplejších měsících nastává ten pravý čas na pěší a cyklistické výlety. Projděte si naučný chodník Jánošíkovy díry (6,6 km), zdolejte nevyšší vrchol Malé Fatry, Velký Kriváň (8 km), nebo vystoupejte na 30 metrů vysokou rozhlednu Terchovské srdce (4,9 km). Pro cyklisty je zde připravená celá řada cyklotras, od těch lehkých, jako je trasa Terchová-Vrátna nebo okruh okolo Vodního díla Žilina, přes středně těžké (Žilina-Terchová, okruh okolo vodní nádrže Nová Bystrica) až po náročnou cyklotrasu Drsná 100-vka.

V zimě si užijete především lyžování, a to rovnou ve třech lokalitách - Paseky, Chleb a Poludňový grúň, které společně tvoří lyžařské středisko Vrátna Malá Fatra. Lokalita Paseky (2,7 km) je vhodná pro lyžaře všech úrovní, kteří se zde vyřádí na 12 sjezdovkách. Chleb (7 km) je tím pravým místem pro milovníky adrenalinu, na ty zde čeká nejstrmější sjezdovka a nejdelší černá sjezdovka na Slovensku. Poludňový grúň (5,3 km) je zase rájem pro náročné lyžaře, snowboardisty a ski alpinisty.

Kde budete spát?

Pokoj Komfort (25 m²) je vybavený manželskou postelí a pohovkou, která poslouží jako přistýlka. Součástí pokoje je koupelna s vanou a balkón s výhledem na vrcholy Malé Fatry, pokoj je orientovaný na jih. Nechybí ani televize, šatní skříň, telefon, pracovní stůl a WiFi připojení, navíc má pokoj i chladničku.

Rodinný pokoj Standard je vhodný až pro 4 osoby a skládá se ze dvou samostatných ložnic spojených chodbou. V jedné je manželská postel, ve druhé dvě jednolůžka, ložnice s oddělenými postelemi má navíc také balkón. K dispozici budete mít koupelnu se sprchovým koutem, televizi a malý stůl v každé ložnici, šatní skříně, telefon a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na specialitách terchovské kuchyně připravovaných z čerstvých, lokálních surovin. Ráno na vás bude čekat bohatá snídaně formou bufetu s výběrem teplých a studených jídel, různými druhy čerstvého pečiva, voňavou kávou i čajem. Oběd si můžete vybrat z klasického menu, obzvláště populární jsou zde pokrmy ze zvěřiny nebo tradiční jídla, například brynzové halušky. Večer zakončíte opět bufetem, tentokrát s nabídkou masitých i bezmasých jídel, ryb, různorodých příloh, salátů i dezertů.

Kde budete relaxovat?

Malé hotelové wellness centrum zahrnuje 13 metrů dlouhý plavecký bazén s vodou o teplotě 28 °C a výhledem na Národní park Malá Fatra, ve kterém si odpočinete i zasportujete, a finskou saunu s blahodárnými účinky na tělo a imunitní systém.

Cestujete s dětmi?

Na děti jsou v Hotelu Boboty *** skvěle připravení. Pro malé raubíře je nachystané venkovní hřiště s prolézačkami, dětský koutek s hračkami a hrami nebo dětské kino. K zábavě v bazénu si můžete vypůjčit plavací kruh či rukávky, k dispozici jsou také různé společenské hry a dětské sportovní vybavení. Do některých pokojů je možné umístit dětskou postýlku.

Něco navíc

V hotelu si můžete zahrát biliard, stolní fotbal či stolní tenis nebo si vypůjčit horské kolo na výlet.

Hotel Boboty ***

Hotel Boboty ***

Vrátna 515 , Terchová
Slovenská republika

Provozuje společnost:
OMNITRADE, a.s IČ: 35724633


+421 902 969 205

hotelboboty@vratna.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 9 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,9 km
Sjezdovka
2,5 km