Užijte si pohodovou dovolenou v Hotelu Avalanche ***, který se nachází pod Gerlachovským štítem ve Vysokých Tatrách. Těšit se můžete na bohatou polopenzi, privátní wellness s vířivkou a saunami, ale také na slevy do aquaparků.

O ubytování

Užijte si pohodovou dovolenou v rodinném Hotelu Avalanche ***, který se nachází v malebné podtatranské obci Štôla přímo pod nejvyšším tatranským vrcholem – Gerlachovským štítem. Poloha hotelu je ideálním místem pro všechny milovníky přírody, turistiky a cyklistiky. Zároveň se nachází jen 10 km od krásného Štrbského Plesa.

V okolí však najdete i mnoho dalších zajímavých atrakcí – budete mít skvělou výchozí polohu pro výstup na některý z majestátních štítů (Gerlachovský, Slavkovský, Solisko) a do vyhlášeného AquaCity Poprad (17 km) se autem dostanete do 15 minut.

V zimě si užijete také spoustu zábavy při lyžování a dalších sportech. Otestujte Snowpark Lučivná (7 km) s lehkými až středně těžkými tratěmi a snowtubingem, lyžařské středisko Lopušná dolina (8,7 km) se 4 vleky a přírodním kluzištěm nebo ski areál Štrbské Pleso (11,7 km) s 9 sjezdovkami a 18 km běžkařských tratí. Na dosah budete mít také střediska Jakubkova lúka (13,5 km), Tatranská Lomnica (28,3 km) a další.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Double (28 m²) nabízí moderní vybavení v podobě LCD televize, WiFi připojení, ledničky, psacího stolu, telefonu, trezoru psacího stolu a fénu. Součástí je také vlastní koupelna a některé z pokojů mají balkon. Na pokoj je možné umístit přistýlku.

Dvoulůžkový pokoj Lux (32 m²) nabízí moderní nadstandardní vybavení a vlastní koupelnu. V pokoji najdete LCD televizi, SAT TV, WiFi připojení, psací stůl, ledničku, trezor, telefon, fén a pohovku, kterou lze využít jako přistýlku. Součástí je také balkon.

Na čem si pochutnáte?

Hotel disponuje i stylově a moderně zařízenou hotelovou restaurací se širokou nabídkou specialit slovenské i mezinárodní kuchyně. V letním období navíc můžete využít i letní terasu na hotelové zahradě přímo při letním bazénu.

Kde budete relaxovat?

Oddychněte si v privátním hotelovém wellness, kde si hosté mohou užít vířivku, finskou či infra saunu, hydromasážní box a odpočinkovou zónu. Do wellness centra si můžete navíc objednat cokoliv z baru a podpořit tak celkový relax ještě více. V létě je k dispozici také venkovní bazén. Kromě toho se můžete oddat i masážím, anebo se trochu protáhnout v místním fitness centru.

Cestujete s dětmi?

Děti se zde nudit rozhodně nebudou, k dispozici budou mít dětský koutek a venkovní hřiště, větší děti pak hernu se stolním fotbálkem, šipkami či jinými společenskými hrami. Pro rodiče je k dispozici dětská postýlka, sedačka pro děti do restaurace, dětské menu i přebalovací pult.

Hotel Avalanche ***

Hotel Avalanche ***

Štôla 116 , Štôla
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Avalanche spol. s r. o. IČ: 36711462


+421 527 781 772

info@hotelavalanche.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Baby friendly
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
10 km
Zastávka
100 m
Aquapark
17 km
Sjezdovka
8,4 km
Běžkování
0,8 km