Užijte si pohodovou dovolenou v Hotelu Avalanche ***, který se nachází pod Gerlachovským štítem ve Vysokých Tatrách. Těšit se můžete na bohatou polopenzi, privátní wellness s vířivkou a saunami či slevu do blízkého aquaparku Aquacity Poprad nebo na masáž. Navíc jde o perfektní výchozí bod k různorodým výletům ve Vysokých Tatrách a okolí – ke Štrbskému Plesu, do Starého Smokovce nebo na Hrebienok.

O ubytování

Užijte si pohodovou dovolenou v rodinném Hotelu Avalanche ***, který se nachází v malebné podtatranské obci Štôla přímo pod nejvyšším tatranským vrcholem – Gerlachovským štítem. Poloha hotelu je ideálním místem pro všechny milovníky přírody, turistiky a cyklistiky. Zároveň se nachází jen 10 km od krásného Štrbského Plesa.

V okolí však najdete i mnoho dalších zajímavých atrakcí – budete mít skvělou výchozí polohu pro výstup na některý z majestátních štítů (Gerlachovský, Slavkovský, Solisko) a do vyhlášeného AquaCity Poprad (17 km) se autem dostanete do 15 minut.

V zimě si užijete také spoustu zábavy při lyžování a dalších sportech. Otestujte Snowpark Lučivná (7 km) s lehkými až středně těžkými tratěmi a snowtubingem, lyžařské středisko Lopušná dolina (8,7 km) se 4 vleky a přírodním kluzištěm nebo ski areál Štrbské Pleso (11,7 km) s 9 sjezdovkami a 18 km běžkařských tratí. Na dosah budete mít také střediska Jakubkova lúka (13,5 km), Tatranská Lomnica (28,3 km) a další.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Double (28 m²) nabízí moderní vybavení v podobě LCD televize, WiFi připojení, ledničky, psacího stolu, telefonu, trezoru psacího stolu a fénu. Součástí je také vlastní koupelna a některé z pokojů mají balkon. Na pokoj je možné umístit přistýlku.

Dvoulůžkový pokoj Lux (32 m²) nabízí moderní nadstandardní vybavení a vlastní koupelnu. V pokoji najdete LCD televizi, SAT TV, WiFi připojení, psací stůl, ledničku, trezor, telefon, fén a pohovku, kterou lze využít jako přistýlku. Součástí je také balkon.

Na čem si pochutnáte?

Hotel disponuje i stylově a moderně zařízenou hotelovou restaurací se širokou nabídkou specialit slovenské i mezinárodní kuchyně. V letním období navíc můžete využít i letní terasu na hotelové zahradě přímo při letním bazénu.

Kde budete relaxovat?

Oddychněte si v privátním hotelovém wellness, kde si hosté mohou užít vířivku, finskou či infra saunu, hydromasážní box a odpočinkovou zónu. Do wellness centra si můžete navíc objednat cokoliv z baru a podpořit tak celkový relax ještě více. V létě je k dispozici také venkovní bazén. Kromě toho se můžete oddat i masážím, anebo se trochu protáhnout v místním fitness centru.

Cestujete s dětmi?

Děti se zde nudit rozhodně nebudou, k dispozici budou mít dětský koutek a venkovní hřiště, větší děti pak hernu se stolním fotbálkem, šipkami či jinými společenskými hrami. Pro rodiče je k dispozici dětská postýlka, sedačka pro děti do restaurace, dětské menu i přebalovací pult.

Hotel Avalanche ***

Hotel Avalanche ***

Štôla 116 , Štôla
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Avalanche spol. s r. o. IČ: 36711462


+421 527 781 772

info@hotelavalanche.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Baby friendly
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
10 km
Zastávka
100 m
Aquapark
17 km
Sjezdovka
8,4 km
Běžkování
0,8 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Štrbské pleso
Štrbské pleso
Lomnický štít
Lomnický štít
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok