Dopřejte si pobyt v oblíbené lázeňské lokalitě na jihu Slovenska v Dunajské Stredě v moderním Penzionu Nevada *** s bohatou polopenzí, sladkým překvapením a celodenním vstupem do populárních lázní Thermalpark, kde si skvěle odpočinete.

O ubytování

Vyrazte na dovolenou do Dunajské Stredy a ubytujte se v moderním Penzionu Nevada ***, který najdete v klidné části města nedaleko Thermalparku, relaxačního střediska s termální vodou, 4 vnitřními a 6 venkovními bazény. Na výlety je však okolí bohaté, objevte krásy města Dunajské Stredy, anebo vyjeďte trochu dál - například k jedinému profesionálnímu automotodromu Slovakiaring na Slovensku (9 km), nebo ke krásnému Chateau Amade do Vrakúně (9 km). A když už tam budete, udělejte si krátkou, krásnou procházku ve Vrakúňském háji. Pokud holdujete golfu, vyhlášené golfové hřiště Welten, Báč je od penzionu 18 km. Lyžařská střediska najdete nejblíže 60 km od Dunajské Stredy, v zimě se zde spíše oddejte relaxu ve zmiňovaném Thermalparku.

Kde budete spát?

Ubytování nabízí penzion v moderně zařízených pokojích s elegantním nábytkem a pěknými doplňky, televizí a vlastní koupelnou s WC a sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v penzionu najdete také restauraci Nevada - pub s příjemnou atmosférou, kde se budete cítit jako doma. Vybírat tu můžete dobroty jak slovenské, maďarské, tak i zvěřinu nebo ryby. Pochutnat si můžete i na výborném víně.

Penzion Nevada ***

Penzion Nevada ***

Czibóková 2 , Dunajská Streda
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Alexander Nagy IČ: 33739226


+421 315 694 005

penzionnevada@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3 km