Moderní hotel, neomezený vstup do vodního a saunového světa, rozlehlé fitness a k tomu výborná polopenze. Tohle je pobyt v Hotelu Sport Aqua *** v centru Púchova. Vyrazte si odpočinout ve dvou nebo i s dětmi, potěší je úchvatná herna.

O ubytování

Hotel Sport Aqua *** sídlí v nové moderní budově v centru Púchova, města ležícího v objetí slavných lázeňských měst. Vydejte se na výlet k Púchovským skalám (2 km), Považskému hradu (18 km) či Manínské Tiesňavě (23 km). Nebo dáte přednost odpočinku v lázních Nimnica (5 km) či v lázeňských Trenčianských Teplicích (37 km)? Pokud přijedete na pobyt v zimě, ke ski areálům Kohútka, Dešná i Čertov to budete mít cca 23 km.

Kde budete spát?

Hosté budou ubytovaní v komfortních pokojích s TV, minibarem, pohovkou, pracovním stolem a koupelnou se sprchovacím koutem s ručníky. Každý pokoj má také balkón**, odkud se budete dívat na rozlehlá sportoviště komplexu nebo na panorama řeky Váh.

Na čem si pochutnáte?

Pro mlsné jazýčky je tu gurmánská Restaurace U Jakuba, kde si vychutnáte speciality slovenské, kontinentální i asijské kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Ten pravý relax začíná se vstupem do hotelového wellness. Ve vodním světě najdete bazény pro plavce, neplavce i děti, naložit se můžete také do vířivky. Kdo má rád horkou saunu, zde najde rovnou čtyři, nechybí ani ochlazovací bazének a odpočívárna.

Cestujete s dětmi?

O zábavu dětí je postaráno v dětském koutku a rozlehlé herně.

Něco navíc

Je libo tenis, badminton či bowling? Vše k dispozici!

Hotel Sport Aqua ***

Hotel Sport Aqua ***

Nábrežie slobody 1926/4 , Púchov
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Marián Chovanec IČ: 17973660


+421 948 816 270

recepcia@sportaqua.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Baby friendly
Minibar
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km