Rozlučte se se starým rokem uprostřed přírody v srdci Slovenska - na Horehroní. Skvělou silvestrovskou zábavu pro vás připravují v Hotelu Zerrenpach Osrblie ***, kde vás kromě bohaté slavnostní večeře, přípitku a ohňostroje čeká ubytování v unikátních pokojích a výborná polopenze. Můžete se také těšit na vstup do wellness, slevu na masáže nebo dárek na pokoji, se kterým se letošní Silvestr stane nezapomenutelným.

O ubytování

Hotel Zerrenpach *** se nachází v malebné vesnici Osrblie v mikroregionu Čierny Hron, jen pár kroků od biatlonového areálu a jen cca 1 hodinu jízdy autem od Nízkých Tater. Majitelé svůj výjimečný hotel rekonstruovali postupně, a tak má každý pokoj jedinečné zařízení i osobitou atmosféru a zároveň nabízí výjimečné aktivní vyžití. Na výlet si určitě zajděte do Bystrianské jaskyně (15 km), projeďte se Čiernohorskou železničkou anebo navštivte nedaleké město Brezno (15 km), které je plné památek. Lyžaři určitě nesmí vynechat okolní skiareály, zejména na Chopku (40 km).

Kde budete spát?

Užijte si pobyt v pokoji Standard, k dispozici vám budou dvě lůžka a případně i přistýlky, stůl, židle, minibar, trezor i TV. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem. Za příplatek můžete být ubytováni i v luxusním pokoji Wood Lux ​. Pokoj je zařízen nábytkem z přírodních materiálů a stylovými doplňky, díky čemuž působí mimořádně útulně a stylově.

Na čem si pochutnáte?

Zakousněte se do Drevníku nebo Horehronky! Hotel Zerrenpach Osrblie *** se může pochlubit výjimečnou "raňajkárňou" a restaurací, kde si vychutnáte výbornou polopenzi. Restaurace nabízí bohatý výběr jídel mezinárodní kuchyně i tradiční slovenské speciality. Nebojte se ale okusit známé dobroty v nových a vylepšených provedeních. Můžete si objednat například pizzu Osrbľanku či Horehronku nebo pizzu "Samosato", jejíž příchuť si vymyslíte vy sami. V restauraci rozhodně musíte ochutnat i zdařilé kulinářské experimenty, o které se postarali sami majitelé hotelu. Ochutnejte sladký Osrbliansky Stromník nebo Osrbliansky Drevnik či kynutý knedlík s bylinkami, žampiony, rajčatovou spirálou, slaninou a cibulkou či s povidly.

Kde budete relaxovat?

Zbavte se stresu všedních dní v hotelovém wellness s mnoha možnostmi relaxace. Dopřejte si relax ve vířivce, finské sauně či eukalyptové páře. Během návštěvy si posilněte zdraví v ochlazovacím bazénu, procházkou po Kneippově lázeňsko-vodní cestě s masáží nohou nebo pod ledopádem a *tropickým deštěm . Na závěr si odpočiňte na teplé lavici či v tepidáriu s pěti vyhřívanými lehátky.

Dopřát si můžete i uvolňující masáž. Místní masér používá jen přírodní kosmetiku z rostlinných a bylinných extraktů, které vám zajistí krásu a pocit harmonie.

Hotel Zerrenpach Osrblie ***

Hotel Zerrenpach Osrblie ***

Anderlová 224 , Osrblie
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Zerrenpach s.r.o. IČ: 50021915


+421 903 201 772

rezervacie@zerrenpach.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
1,5 km
Sjezdovka
3,7 km