Vydejte se nabrat síly do oblíbených lázní Trenčianské Teplice a ubytujte se v nedalekém městečku Nová Dubnica v Hotelu Dynamic ***. Čeká vás výtečná polopenze, privátní wellness, sklenka vína a sektu i vstup do fitness centra.

O ubytování

Jen 7 km od oblíbených Trenčianských Teplic v malebném městě Nová Dubnica leží rodinný Hotel Dynamic ***. Lázně Trenčianske Teplice jsou vzdáleny jen 5 km, ve městě se každoročně koná i známý filmový festival.

Objevte okolní přírodu, zajděte si na Čertovu skálu včetně krásné studničky opodál (3,7 km), na vyhlídku Čvirigovec (3,8 km), nebo se pokochejte Jánošíkovou jeskyní (5,1 km). O procházky v přírodě v každém ročním období zde rozhodně není nouze! V létě zavítejte k rybníku Machnáč (12,1 km) nebo na koupaliště Zelená žába (7,9 km), které leží uprostřed stromů a slibuje příjemnou letní zábavu. V zimě pak využijte sjezdovek například v 15 km vzdáleném Rajkovci.

Pokud plánujete delší výlety, navštivte nedaleké historické město Trenčín (13 km). Nepřehlédnete místní ikonický hrad, který patří mezi největší goticko-renesanční pevnosti na Slovensku. Na hradě si vyslechnete legendu o slavné Studně lásky, prohlédnete si rotundu z dob Velké Moravy a zúčastníte se jedné z kulturních akcí, které se tu pravidelně konají. V centru Trenčína vás pak čeká celá řada kaváren či restaurací.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z útulných dvoulůžkových pokojů s dřevěným nábytkem, které prošly v roce 2017 rekonstrukcí. K dispozici budete mít satelitní televizi, rádio a telefon, nechybí ani samostatná koupelna. Některé pokoje jsou také klimatizované.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si můžete pochutnáte na specialitách od italského šéfkuchaře. Na šálek kávy nebo drobné občerstvení můžete zajít do kavárny, v létě potěší posezení na terase.

Kde budete relaxovat?

Zacvičte si ve skvěle vybaveném fitness centru a následně si dopřejte odpočinek v privátním wellness, kde na vás čeká také vířivka, finská sauna či infrasauna. V hotelu si můžete užít i masáž dle vašeho výběru.

Hotel Dynamic ***

Hotel Dynamic ***

Topolová 2 , Nová Dubnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Novano s.r.o. IČ: 46869522


+421 424 430 700

recepcia@hoteldynamic.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 4 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
6 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
26 km