Rádi byste vyrazili na ozdravný pobyt s celou rodinou? Užijte si dovolenou v hotelu Harmonia*** s polopenzí a super slevami. Oblíbené slovenské lázně Piešťany jsou ideální pro celou rodinu+dítě do 12 let ZDARMA.
Rádi byste vyrazili na ozdravný pobyt s celou rodinou? Užijte si dovolenou v hotelu Harmonia*** s polopenzí a super slevami. Oblíbené slovenské lázně Piešťany jsou ideální pro celou rodinu+dítě do 12 let ZDARMA.

Ozdravný pobyt v Piešťanech - super rodinná dovolená

Hotel najdete v příjemném, přírodním prostředí na břehu přehrady Sĺňava, cca 2 000 m od pěší zóny a Lázeňského ostrova. 

Ubytování je zajištěno v pohodlných pokojích s koupelnou (sprcha nebo vana), WC, TV-Sat, tel., rádiem, balkonem a lednicí.

Rehabilitační centrum s moderním vybavením najdete přímo v přízemí v hotelu, kam se pohodlně dostanete pár kroky z pokoje. K dispozici je i zábavní vyžití (kulečník, stolní tenis, společenské hry). Hotel také pravidelně pořádá nejrůznější kulturní akce.

Hotel nabízí program pro všechny věkové kategorie. Oblíbené jsou odpoledne s palačinkami a domácími zákusky. Jednou týdně večer Slovenský bufet s folklórem a tradičními jídly.

V hotelové klubovně a baru můžete hrát karty a stolní hry. Na recepci je zdarma k dispozici počítač s přístupem na internet.

Dovolená v populárních lázních Piešťany

Hotelový komplex leží necelé dva kilometry od „lázeňského ostrova“, kde na jednom místě najdete všechny lázeňské domy a koupaliště s léčivou vodou. Vedle relaxace a zábavy v nespočtu bazénů je zde k dispozici také sportovní vyžití.

Piešťany poskytují množství možností trávení volného času – od procházek po lázeňské kolonádě, přes cyklo výlety do okolí až po výlety do nedalekých Malých Karpat. 

Výlety s dětmi

Bojíte se, že se vaše ratolesti budou v lázeňském městě nudit? Takové starosti můžete klidně hodit za hlavu.

Vyrazit s nimi můžete třeba za karpatskou přírodou, nebo do Bratislavy. Tam si můžete užít návštěvu bratislavské ZOO, nebo zavítat ke známému Bratislavskému hradu.

Za zvířátky se můžete vydat také do zoo farmy Modrové, ta je speciální tím, že tu uvidíte zvířata chovaná na Novém Zélandu.

V okolí je také několik hradů, které nadchnou i dospělé návštěvníky - Čachtický hrad, který vás postraší známou legendou o Čachtické paní koupající se v krvi mladých pan, hrad Beckov nebo Tematín. 

Hotel Harmonia ***

Hotel Harmonia ***

Odborárska 15 , Banka-Piešťany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
AMON Service s. r. o. IČ: 36334910


+421 (0)911 882 182

hotel@harmoniahotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná