Načerpejte síly v obklopení krásné a tiché přírody i ve wellness. Polský Hotel Le Mont Medical & SPA leží nedaleko Jizerských hor a lázeňského městečka Świeradów Zdrój. Kromě výletů do okolí si zde užijete i chutnou polopenzi a neomezené wellness s bazénem. Váš pobyt ještě více zpříjemní půjčení Nordic Walking holí či sleva na vstup do solné jeskyně.

O ubytování

Hotel Le Mont Medical & SPA se nachází na polské straně Jizerských hor, pouze 3 km od českých hranic. Ihned vás okouzlí svou příjemnou klidnou atmosférou v obklopení lesů a kopců. V krásné okolní přírodě načerpáte nové síly.

Vydejte se procházkou na rozhlednu na vrcholku Czerniawska kopa (2 km), odkud uvidíte malebný kraj pod sebou jako na dlani. Vedlejší horu Jizerský stoh (4,5 km) můžete zdolat pěšky, na kole, případně se nechat vyvézt lanovkou. V blízkém lázeňském městečku Świeradów-Zdrój (3,5 km) najdete lázeňský park a lázeňský dům se 45m věží i příjemnou kolonádu.

Milovníky zimních sportů zajisté potěší, že lyžařský areál Ski&Sun Świeradów Zdrój leží jen 3 km od hotelu. Zalyžujete si zde na 2,5 km dlouhé sjezdovce střední obtížnosti. Nechybí ani lyžařská škola nebo snowpark. Oblíbená Ski Arena Szrenica ve Sklářské Porubě je pak vzdálena 22 km. Na své si zde přijdou začátečníci i zkušení lyžaři, vyřádit se můžete na celkem 12 km sjezdovek všech obtížností.

Kde budete spát?

Čeká na vás pohodlné ubytování v pohodlném dvoulůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny satelitní televizí, WiFi připojením, telefonem, trezorem, lednicí a vlastní koupelnou se sprchou fénem, ručníky a setem kosmetiky.

  • Pokoj Standard měří 20 m² a je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky, úložným nábytkem a stolkem s posezením.

  • Pokoj Komfort je stejně velký a totožně vybavený jako varianta Standard, potěší ale výhledem na hory. Na pokoji navíc najdete župany a minerální vodu.

Na čem si pochutnáte?

Elegantní hotelová restaurace má útulný interiér a letní terasu s panoramatickým výhledem. Těšte se na vynikající pokrmy polské a evropské kuchyně. Po skvělém jídle si dopřejte víno nebo výbornou kávu z Itálie.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru snadno zapomenete na všechny starosti. Najdete zde vnitřní vyhřívaný bazén s umělými vlnami a finskou saunu. Pokud zatoužíte po opravdu důkladném uvolnění, dopřejte si některou z lázeňských procedur, masáží nebo kosmetických ošetření.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká dětský koutek plný her a zábavy.

Něco navíc

Sportovně založení hosté budou zajisté nadšeni z fitness centra a možnosti zapůjčení holí na Nordic Walking.

Le Mont Medical & SPA

Le Mont Medical & SPA

Spadzista 2 , Świeradów-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Topping Operator Sp. z o. o. Spółka Jawna IČ: 020166920


+48 75 78 40 500

recepcja@le-mont.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 13 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 3 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od lázní
2,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
6,8 km
Sjezdovka
3 km

Tipy na výlet

Lázeňské městečko Świeradów-Zdrój

Lázeňské městečko Świeradów-Zdrój Tip na výlet

Świeradów-Zdrój je příjemným lázeňským městečkem, které leží v oblasti Dolnoslezského vojvodství a obývá ho přibližně 5 tisíc lidí. Pro osud města byl klíčový rok 1572, kdy si berlínský lékař Leonard Thurneysser všiml léčivých účinků zdejších pramenů, což ovlivnilo budoucí směřování města směrem k lázeňským službám. Z místních památek stojí za vidění zejména kostel sv. Josefa postavený v roce 1899 v novogotickém stylu. Pokud budete mít chuť si zasportovat, k dispozici je zde hřiště pro minigolf, skate park nebo aquapark.

Více informací
Hrad Chojnik
Hrad Chojnik
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba