Láká vás dovolená u Baltského moře? V M2 Resortu Wellness & Spa na vás čeká opravdu dokonalý zážitek! Luxusní interiér pokojů i chatek, bohaté snídaně či polopenze i relaxační wellness centrum se saunou a vířivkou. V létě si navíc náležitě užijete nejen nedalekou písečnou pláž, ale i venkovní bazény resortu. Nechybí ani bohaté vyžití pro děti i dospělé.

O ubytování

M2 Resort Wellness & Spa je moderní, butikový komplex v polském městě Ostrowo, jen kousek od břehu Baltského moře. Nádherné prostředí obklopené pláží, lesy a půvabnou přírodou vám zajistí skvělou dovolenou v jakémkoliv ročním období, ať už vyrážíte v páru, s rodinou nebo s přáteli.

Velkým lákadlem lokality je písečná pláž, vzdálená cca 15 minut chůze, která patří k nejširším v Polsku. V létě je střediskem koupání a vodních sportů, v chladnějších měsících vás zase čekají romantické procházky po mořském břehu. Výlet si udělejte také do přírody – vyrazte třeba do přírodní rezervace Bielawa (4,8 km), která je domovem jeřábů a dalších druhů vodního ptactva, k útesu Jastrzębski (4,5 km), pravděpodobně nejvyššímu útesu baltského pobřeží, nebo do přírodní rezervace Rozewský mys (6,6 km).

Za kulturou a historií se potom můžete vydat do Muzea Kaszkubska Chata (350 m) s expozicí věnovanou kaškubské kultuře 18. a 19. století. K návštěvě láká i maják Rozewie I (6,6 km), zapsaný na seznamu národních památek. V areálu najdete také novější maják Rozewie II a muzeum, které mapuje historii obou majáků a dalšího zařízení. Vynechat byste neměli ani město Jastrzębia Góra (4,9 km), patřící k nejnavštěvovanějším pobřežním letoviskům v Polsku. Najdete zde mimo jiné nejsevernější bod země, označený obeliskem Hvězda Severu.

Moře a pláže

Na dosah budete mít pláže Karwia (2,8 km), Ostrowo (1,6 km) a Jastrzębia Góra (4,9 km). Pláže v této oblasti jsou pokryté jemným, světlým pískem, nebývale široké a s mírným sestupem do moře. Bez problému sem tak můžete vyrazit i s menšími dětmi. Ani v sezóně nebývají přeplněné, rozhodně to tu ale žije. Kromě denní zábavy ve vodě si užijete třeba i posezení u večerního ohně.

Kde budete spát?

K ubytování se nabízejí prostorné apartmány či luxusní chatky, které vám zajistí dostatek soukromí. Ať už zvolíte jakoukoliv variantu, počítat můžete s nadstandardním, moderně vybaveným interiérem, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, fénem a župany, ledničkou, sadou na přípravu kávy a čaje, televizí, WiFi připojením a balkónem (v případě pokojů) či velkou terasou (u chatek).

  • Dvoulůžkový pokoj bude ideální pro páry, které mají rády luxus a pohodlí. V pokoji najdete manželskou postel, pohovku k posezení, psací stůl a velké úložné skříně.

  • Čtyřlůžkový pokoj se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí a prostorného obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a křeslem. Nechybí pracovní stůl či úložné skříně.

  • Čtyřlůžkový pokoj s kuchyňkou nabídne ještě vyšší komfort, velký obývací pokoj zde totiž zahrnuje také vybavený kuchyňský kout a jídelní stůl s židlemi. Druhou místností je ložnice s manželskou postelí.

  • Chata pro 2 osoby nabídne ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelním stolem a pohovkou a prostornou terasu s venkovním posezením.

  • Chata pro 2 osoby Plus zaujme designovým interiérem, vyladěným do posledního detailu. Má rozvržení podobné garsonce, tedy jednu velkou místnost, ve které najdete manželskou postel, kuchyňský kout, jídelní i pracovní stůl a posezení s křesly. Oproti klasickým chatkám má navíc klimatizaci a myčku. Nechybí venkovní posezení na terase.

  • Chata pro 4 osoby se skládá ze 2 ložnic s manželskými postelemi, obývacího pokoje s pohovkou, kuchyňským koutem a jídelním stolem a velké venkovní terasy.

  • Chata pro 5 osob je ze všech variant nejprostornější, najdete v ní ložnici s manželskou postelí, pokoj s palandami a spaní je možné i v obývací části na rozkládací pohovce. K dispozici budete mít také kuchyňský a jídelní kout a venkovní posezení na terase.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace M2 láká výborným jídlem, širokou nabídkou vín a jedinečnou atmosférou. Těšit se můžete na svěží menu plné moderních pokrmů, ale i osvědčené klasiky. Vše je připraveno z těch nejkvalitnějších surovin. Navíc budete mít ideální příležitost ochutnat i domácí produkty, včetně pečiva, zavařenin či dezertů.

Kde budete relaxovat?

Součástí resortu je moderní wellness centrum se saunou a vířivkou, dopřát si můžete i některou z široké nabídky relaxačních procedur.

V létě si užijete zábavu a relax nejen na pláži, ale také u venkovního bazénu s lehátky ke slunění.

Cestujete s dětmi?

Ve venkovní části se nachází bazének pro děti a dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami a skluzavkou. Při nepřízni počasí si potom malí hosté perfektně vyhrají v krásném dětském koutku, kde se v některých termínech konají i zábavné animace.

Něco navíc

Využít můžete společný altánek s posezením a kuchyňským koutem. Pokud dáváte přednost aktivnější zábavě, otestujte místní venkovní posilovnu, zahrajte si badminton či minifotbal nebo si půjčte kola a vyrazte na výlet.

M2 Resort Wellness & Spa

M2 Resort Wellness & Spa

Dożynkowa 32 , Ostrowo
Polsko

Provozuje společnost:
Sylwia Zimnowodzka IČ: 360182522


+48 58 674 92 21

rezerwacje@domkim2.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:30
Domácí mazlíček
za 100 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od moře
0,9 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
25,6 km

Tipy na výlet

Molo v Sopotech

Molo v Sopotech Tip na výlet

Molo v Sopotech je dřevěné molo o délce 511,5 metrů a šířce 10 m a je jedním z nejkouzelnějších míst v této části Polska a zároveň nejoblíbenějším turistickým bodem. Jedná se o nejdelší molo v Baltském moři a zároveň o nejdelší dřevěné molo v Evropě. Přímo na něm si můžete dopřát rychlou vzpruhu v podobě kávy a občerstvení v několika kavárnách s výhledem na Gdaňský záliv. Také se zde často konají různé kulturní akce, které mají v této lokalitě zkrátka naprosto jedinečnou atmosféru.

Více informací
Město Łeba
Město Łeba
Poloostrov Hel (Helská kosa)
Poloostrov Hel (Helská kosa)
Maják Rozewie
Maják Rozewie